Ha lenne rá lehetőséged, klónoznád a kutyádat halála után?
nem,mert nem lenne ugyanolyan.
Az egypetéjű ikrek is genetikai klónjai egymásnak, még együtt is voltak az anyaméhben, együtt is születnek,együtt is nőnek fel mégse egyformák.
Hogy lennének akkor egyformák a kutyák, akik teljesen különbözően keletkeznek?
nem
annyi minden befolyásolja a személyiséget a kutya fejlődése során, hogy sosem lenne olyan a klón, mint az eredeti kutyus, vagyis nem a saját kutyám kapnám vissza, hanem egy teljesen más állatot, próbálkozhatnék akárhogy
Nem. :-)
Így is több kutya születik mint amennyit ez az ország el tud tartani. Örökbefogadnék vagy vennék egy másikat.
Nálam eddig 15 kutya lakott ideiglenesen és mind másért volt érdekes és jópofa és mindtől mást tanultam, ha mindig ugyanaz a kutya lenne mellettem erről lemaradtam volna.
Szeretem mindkét kutyámat de haláluk után beérem az emlékekkel.
Nem. Egyszeri és megismételhetetlen. Aki olyan remek, annak vannak utódaik, akik remélhetőleg még jobbak, mint a szüleik. Aki meg nem olyan díszpéldány, az csak az én szívemnek volt kedves és nem kellene naponta újra látnom.
Persze jó érzés, mikor valamelyik unokájában felfedezem a nagymami vonásait, de nem szeretném ha naponta összekeverném és a nagyi nevén hívnám. Még így is előfordul néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!