A yorkik ilyen tartózkodóak?
A yorki egy kényes fajta, nagyon könnyen ellehet rontani, pláne hogy olyan "cuki" és minden hozzánemértő ostoba emberek beszerezik dísztárgynak.
2011. máj. 2. 17:21
Egy átlagos kutya, az idegenekkel tartózkodóan viselkedik. Kivéve ezek a "mindenkinek örülök" fajták, de nem mindegyik ilyen.
2011. máj. 2. 17:22
Minden kutya más.
Barátnőmnek is van yorkija és őt se nagyon lehet magadhoz 'odacsalni' ,de ő jólnevelt és a gazdájához is odamegy azonnal,de nem egy társasági kutya,legalábbis tapasztalataim alapján eléggé egygazdás kutyák.
Az én kutyám se megy oda mindenkihez..
Amúgy meg tényleg fajtán belül is minden kutya más és más.
2011. máj. 2. 17:23
Vonzod a kutyákat.. hehe :) Amelyik eleve barátságosabb, az oda fog menni ezentúl is hozzád, ne félj, varázserőd nem veszett el..
2011. máj. 2. 17:41
Vannak olyan kutyák, melyek tartózkodók az idegenekkel szemben. Ezzel nincs gond, ezt tiszteletben kell tartani. Szerintem ez még mindig jobb, mintha egyből a nyakadba ugrana. Bár az neked lehet, hogy jó, a gazdájának nem biztos. :) Három hónaposan még elég pici, lehet, hogy csak meg volt illetődve, nyilván nem régóta sétáltatja a gazdája és még furcsa neki.
2011. máj. 2. 18:30
6/11 A kérdező kommentje:
Eddig mindegy volt milyen kutya,kicsi,nagy,keverék,fajtatiszta,alapból barátságos vagy nem annyira,de fél óra mindnek elég volt.Voltak páran,kb ezren...
Haggyuk már.
Egy kutya nem azért fog odamenni hozzád,mert varázserőd van és vonzod őket hanem azért mert olyan az alaptermészetük és talán érzik,hogy nem eossz szándékkal vagy a háznál..
amúgy már válaszoltam.
2011. máj. 2. 19:06
Félt vagy csak tartózkodóan viselkedett?
A félelem az vagy ideggyengeség, ami a yorkik között igen elterjedt mostanság, de még inkább a szocializáció hiánya. Én elég furcsának tartom, hogyha egy kölyökkutya nem barátkozik és bizalmatlanul viselkedik.
2011. máj. 2. 19:24
9/11 A kérdező kommentje:
Milyen varázserő?Ez csak egy szófordulat,úgy értem,eddig minden kutyával jóban voltam aki keresztezte az utam.Nem félt,csak nem foglalkozott velem.Simán átnézett rajtam,egy kölyöknél nekem ez nagyon furcsa...
10/11 A kérdező kommentje:
Egyébként a 18:30 asnak lehet igaza...Rettentően el volt foglalva a környezet tanulmányozásával.
Kapcsolódó kérdések: