Nem baj ha eszik belőle (? )
Figyelt kérdés
Fűmagot szeretnék ültetni de van egy kutyám. Nem baj ha felcsipeget belőle? Nem lesz tőle baja? Nem hiszem, hogy enne belőle de ha igen akkor az nem baj?2011. máj. 2. 16:24
1/9 anonim 

válasza:

Ha nincs méreggel kezelve a mag akkor nem baj. Am minden kutya eszik magokat meg növényeket időnként.. De amit megesznek attól általában nem lesz semmi bajuk:D
2/9 A kérdező kommentje:
Nincs méreggel kezelve.:) köszi a választ!
2011. máj. 2. 16:30
3/9 anonim 

válasza:

Kutyák, ha rendesen vannak etetve, nem szorulnak fűmagra..:) Inkább a verebek fogják csipegetni. Kutyák a friss füvet szokták rágcsálni, de azt is akkor ha rossz a gyomruk. Nem valószínű, hogy fűmagot enne, de ha egy-kettőt le is nyel, semmi baja nem lesz tőle. üdv.
4/9 anonim 

válasza:

Biztos le van permetezva vagy legalábbis ami abból a magból nőtt ki fű valamivel biztos levolt permetezve.Ha eszik is belőle akkor ne engedd,hogy sokat(bár ezt kétlem).ha baja lenne akkor maximum csak egy kis hasmenés amit túl lehet élni.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2011. máj. 2. 16:33
6/9 A kérdező kommentje:
Rendesen van etetve a kutyám! Szerintem se enne belőle de azért megkérdeztem!
2011. máj. 2. 16:34
7/9 anonim 

válasza:

Egy frissen vetett fűre amúgy sem ajánlatos rálépni.Sem embernek, sem kutyának.
8/9 anonim válasza:
Nem hiszem hogy bármilyen problémája lenne, és azt sem tartom valószínűnek hogy megeszi. :D Persze csak akkor ha megvan minden vitamin ami kell. ;)
9/9 A kérdező kommentje:
tudom, hogy nem jó ha rálép de hátha kinő. köszi a válaszokat!
2011. máj. 3. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!