Kutyalopás esetén mi a teendő?
Nem a kertes ház dönti el, hogy egy kutyának hol van jobb helye. A lényeg az, hogy hol szeretik jobban.
A lehető legrosszabb az, hogy egyik héten itt, másik héten ott.
Azt hiszem, ebben a dologban nem tudsz objektív lenni, mert a kutya tulajdonjogának érvényesítése elsősorban a volt párod elleni akció, mint ahogy neki is.
Szerintem egy harmadik, semleges helyen lenne neki a legjobb, ott tudna kiegyensúlyozott kutya lenni.
Ilyen huza-vona esetén idegroncs lesz az a szegény állat.
Nem bárkiről van szó, hanem a volt párodról, akivel egy családban élt a kutya. Gondolom, mindkettőtökhöz kötődik.
Kérdés, te mennyit vagy vele naponta és mennyit a párod.
A negyven fok a kertben sem kellemes egyébként.
És kis termetű kutya egyébként sem kinti tartásra való.
Szóval, ha a szeretet vezérel, akkor a rendőrségnek foglalkoznia kell a lopással, ha tetszik nekik, ha nem.
De gondold meg, a kutya kinél szeret jobban lenni, ez legyen a mérvadó.
Csak a te elmondásod alapján ismerjük a történetet, ezért én véleményezni semmiképpen nem fogom.
Mert a kutya tulajdonjoga nem biztosíték arra, hogy a kutyát valóban jól tartják és szeretik.
Na igen , a visszalopás tűnik a legjobb megoldásnak ha a rendőrök nem foglalkoznak az üggyel.Miután visszaszerezted cseréltesd le a záradat h az exed ne tudjon bemenni hozzád , ha mégis megtené betörés miatt is feljelentheted.
A kötekedőnek : Nem értem miért feltételezed azt , hogy a kérdező nem jó gazdája a kutyádnak, már bocs de ez elég szánalmas.Nem tudom neked hogyan esne ha ellopnák a kutyádat , és mindenki azt csinálná mint most te.
Bizony kötekszem, amíg csak az egyik fél elmondása alapján ismerjük a sztorit.
Sok olyan tulajdonost ismerek, akitől szívesen ellopnám a kutyáját.
A kérdező elsősorban a tulajdonjogát hangsúlyozza és nem a kutya hiányát.
Szóval, én nem tartom magam hivatva ebben dönteni.
Nem biztos, hogy jobban járna a kutya, ha visszalopnák.
Ezt nem itt kell eldönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!