Hogyan vegyek kölyökkutyát?
A segítségeteket szeretném kérni, hogyan szokás megvenni a kiskutyát? Az odáig oké, hogy megtalálni a megfelelő tenyésztőt, megbeszélni vele mindent.. Viszont ugye sok kennélnél még meg sem születtek a picik, elő lehet(elő kell?) jegyezni őket. Gondolom az előjegyzésnél előleget kell fizetni.
De hogyan fizessek előleget úgy, hogy még meg sem születtek a kölykök, nem is tudom, hogy a születendő alomban benne lesz az ÉN kiskutyám! Milesz ha megszületnek, és egyik picivel se lesz meg a "szerelem" első látásra??
Kérlek segítsetek nekem, adjatok tanácsot, mit beszéljek/mit beszélhetek meg a tenyésztővel, hogyan szokás ezt az egész kiskutya vásárlást lebonyolítani.
Köszönöm!
Az előjegyzés, csak az adataid feljegyzése, hogy mit szeretnél (kant vagy szukát, milyen kívánságaid vannak, hobbi célra, kiállításra kell-e a kutyus, baj-e, ha színhibás mondjuk), ilyesmi. Ekkor még nem fizetsz, még az sem tutti, hogy minden kutyi épségben megmarad.
Számíts rá, hogy ő is kérdezni fog téged, hova, milyen körülmények közé kerül a kutyus, volt-e vagy van-e már kutyád, egyéb állatod, milyen a kerítésed, hol lesz a kicsi helye, sokat lesz-e egyedül napközben... ilyesmik. Természetesen ez csak felelős tenyésztőknél van így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!