Elvehetik tőlem az ugatás, és sírás miatt? (lenn)
"bérlő képtelen alapvető közösségi normákat betartani."
+volt, tehát képtelen volt az alapvető közösségi normákat betartani
Nekem ez vált be:
Kiléptem az ajtón, becsuktam sírt, vissza, leszidtam.
Ki az ajtón, azonnal vissza, de olyan gyorsan, hogy ne legyen ideje sírni, jutalom falat. Ismételd sokat, és ha nem kezd el rögtön sírni, akkor várj mindig egy kicsivel tovább. a végén azért fog csendben maradni, mert rájön arra, hogy ha hazaérsz és csöndben volt kap jutalmat, de ha nem akkor, dorgálást. Mivel ha jól értem már nem kölyök idő és és sok gyakorlás mire megtanulja, de ez a közösség és elsősorban a kutya érdeke is, mert neki se jó, ha sírva vár haza és akár a fél napot is átvonyítja. Sok sikert és türelmet kívánok! Ha pedig feljelentenek ne feledd a jegyző nem ELLENSÉG! Elsősorban a kutya érdekeit nézi. Tapasztalat...
Nem szorong, te szerencsétlen. Csak unatkozik, azért meg ne üvöltsön.
De hajrá. Én próbáltam
Pórázt? Minek? Ha 10 méterrel előrébb jár a kutyám és azt mondom neki, hogy ott ül, vagy ott fekszik, akkor ott ül vagy fekszik ahol van. Járdáról engedély nélkül nem lép le, ha megkérem, hogy maradjon a lábamnál, akkor ott marad. Minek ide póráz? A kezemben vagy, hogy lássák, hogy hozzám tartozik a kutya, de semmi szükség rá. Rá is teszem sok ember között, hogy az emberek ne pampogjanak, de egy ujjal fogom, dísznek van csak. Anélkül se menne el mellőlem.
Na és a te elektromossal képzett kutyád hogy viselkedik a sétáknál?
Akkor a mi lépcsőházunkba a felettünk lakó albérlőt miért nem tették ki a bús p.csába??? Éjjel mosott, takarított, zajongott. Másnap meg mikor flementem azt mondta neki bejárnője van, és az éjjel nem mos... Mindenkinek baja volt vele. Ha azt nem tették ki, akkor egy kutya miatt miért tehetnek ki embereket?
Azt mondta a BTK nem tiltja hogy éjjel tűsarkúban mászkáljon fel-alá. Hát akkor ez a baj. Ha a kutyásokat szabályozza valami akkor az ilyen p.icsákat miért nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!