Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elvehetik tőlem az ugatás, és...

Elvehetik tőlem az ugatás, és sírás miatt? (lenn)

Figyelt kérdés
A napokban feljelentettek a szomszédok, mert a kutyám ugat ha jön valaki, és sír ha itthon hagyjuk. Sajnos nem tudok mit tenni, főleg nem családi házba költözni.Imádom a kutyám, és nem élném túl, ha elvennék tőlem. Sajnos a szomszédokkal nem lehet beszélni! Elvehetik? :S
2011. máj. 1. 12:45
1 2 3 4 5
 31/41 hell-ikon ***** válasza:

"bérlő képtelen alapvető közösségi normákat betartani."

+volt, tehát képtelen volt az alapvető közösségi normákat betartani

2011. máj. 4. 11:19
 32/41 kutyák és macskák ***** válasza:

Nekem ez vált be:

Kiléptem az ajtón, becsuktam sírt, vissza, leszidtam.

Ki az ajtón, azonnal vissza, de olyan gyorsan, hogy ne legyen ideje sírni, jutalom falat. Ismételd sokat, és ha nem kezd el rögtön sírni, akkor várj mindig egy kicsivel tovább. a végén azért fog csendben maradni, mert rájön arra, hogy ha hazaérsz és csöndben volt kap jutalmat, de ha nem akkor, dorgálást. Mivel ha jól értem már nem kölyök idő és és sok gyakorlás mire megtanulja, de ez a közösség és elsősorban a kutya érdeke is, mert neki se jó, ha sírva vár haza és akár a fél napot is átvonyítja. Sok sikert és türelmet kívánok! Ha pedig feljelentenek ne feledd a jegyző nem ELLENSÉG! Elsősorban a kutya érdekeit nézi. Tapasztalat...

2011. máj. 4. 12:50
 33/41 anonim ***** válasza:
0%

Nem szorong, te szerencsétlen. Csak unatkozik, azért meg ne üvöltsön.

De hajrá. Én próbáltam

2011. máj. 4. 13:10
 34/41 anonim ***** válasza:

Ajánlom figyelmedbe a szeparációs szorongás alapos tanulmányozását:

[link]

[link]

2011. máj. 4. 13:34
 35/41 anonim ***** válasza:
Gratulálok bunkókám. Mostmár tényleg tudjuk,hogy nem értesz a kutyákhoz. Ez szeparációs stressz, azért sír. Leírta a gazdi,hogy bántalmazott kutya volt, nehéz élettel,stb. Egyébként ha nem így lenne,akkor se lenne itt nagy sikered azt elektromos nyakörveddel,ugyanis az itt lévő gazdik döntő többsége a pozitív megerősítésen alapuló technikákkal dolgozik, ( klikker, jutalomfalat, stb. ) nem pedig a büntetésen alapulókkal.
2011. máj. 4. 18:32
 36/41 anonim ***** válasza:
akor gondolom pórázt se használnak,mert ugye az negatív . mindegy, nem az én kutyámat viszik el
2011. máj. 4. 18:40
 37/41 anonim ***** válasza:
De igen, használunk pórázt, de azt sem büntetésként,hanem poz. megerősítések kíséretében,és csak ott,ahol muszály.
2011. máj. 4. 18:56
 38/41 anonim ***** válasza:

Pórázt? Minek? Ha 10 méterrel előrébb jár a kutyám és azt mondom neki, hogy ott ül, vagy ott fekszik, akkor ott ül vagy fekszik ahol van. Járdáról engedély nélkül nem lép le, ha megkérem, hogy maradjon a lábamnál, akkor ott marad. Minek ide póráz? A kezemben vagy, hogy lássák, hogy hozzám tartozik a kutya, de semmi szükség rá. Rá is teszem sok ember között, hogy az emberek ne pampogjanak, de egy ujjal fogom, dísznek van csak. Anélkül se menne el mellőlem.

Na és a te elektromossal képzett kutyád hogy viselkedik a sétáknál?

2011. máj. 5. 10:45
 39/41 LN09 ***** válasza:

Akkor a mi lépcsőházunkba a felettünk lakó albérlőt miért nem tették ki a bús p.csába??? Éjjel mosott, takarított, zajongott. Másnap meg mikor flementem azt mondta neki bejárnője van, és az éjjel nem mos... Mindenkinek baja volt vele. Ha azt nem tették ki, akkor egy kutya miatt miért tehetnek ki embereket?

Azt mondta a BTK nem tiltja hogy éjjel tűsarkúban mászkáljon fel-alá. Hát akkor ez a baj. Ha a kutyásokat szabályozza valami akkor az ilyen p.icsákat miért nem...

2011. máj. 5. 14:14
 40/41 hell-ikon ***** válasza:
Nyilván egyik eset sem túl általános, csak példát írtam, hogy előfordul ilyen is. Egyébként pedig az sem mindegy ki a főbérlő. Önkormányzati tulajdonú lakáskezelő kezelő cég (nálunk IKV) vagy magánszemély. Persze egy magánszemély nem fog csak úgy zajongás miatt szerződést bontani a bérlőjével, ahhoz neki több kell.
2011. máj. 5. 20:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!