Elvehetik tőlem az ugatás, és sírás miatt? (lenn)
Utolsóval egyet értek. Mielőtt elmész otthonról, jó alaposan futtasd meg, had fáradjon ki. Unalmából ugathat szegényke. Nem tudom mekkora testű kutya, de ha séta közben húz, ezért nem viszitek sétálni, akkor valahol labdázz vele. Amikor már elfáradt, hidd el nem lesz ereje ugatni. Úgy fog aludni mint a bunda!
Én kutyám is sokat ugatott, nyüszített amikor elmentünk otthonról még több utcával odébb is hallani lehetett. Ekkor hoztunk még egy kiskutyát (nem emiatt) kettejükkel játszok utána jó alaposan megfuttatom Őket és mehetek is dolgomra, egész nap nyugi van. (:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Igen, abban a kutyaiskolában csak a pénz számított!
Közepes testű kutyusról lenne szó, minden nap járok vele futni, ahol teljessen lefárad, és agytréning (keresés, és egyéb gyakorlatok)at is végzünk. Sokszor van velünk egy kisebb tacsi, de ha egyedül hagyom őket, akkor ketten zengnek bele.
Megpróbálom a kimászkálós dolgot, remélem segíteni fog, de abban biztossak lehetnek a szomszédok, hogy foggal-körömmel küzdeni fogok érte!
A kimászkálás lényege hogy eleinte tényleg csak pár perc sőt ki sem kell mindig menni elég ha csak elátszod hogy indulsz és mégsem de utánna váltakozva játszd el vele hogy el is mész otthonról meg nem is meg néha tényleg csak pár percre és ami nekem nagyon be jött az amit eleinte hülyeségnek véltem hogy ha vissza jövök tartom hogy nem nézek rájuk nem szólok csak ha lenyugodtak.
mivel nálam saját és ideiglenesek is vannak muszály mert ha egy behangolja a bandát mind zengeti a házat ...szerencsére ez működött eddig.
Ha minden kötél szakad próbálj meg keresni valakit aihez beadhatod "oviba" akkor sincs mindig egyedül hátha jól jönne másnak meg egy játszótárs...
Ez a válasz 0%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 43%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:28
Oké, majd úgyis visszabömbölöd a tanácsom ha a kis korcsodat elviszik
mond már hogy mi a baj vele
méghogy nem volt kutyám. kutyakiképzőként szerintem van
De ki nem s.ar le titeket?
Én értek ehhez
Érdekesek a nézeteid. Kutyakiképző vagy, és hülyeségnek tartod a kutyaiskolát?
Van otthon akadálypályád, ÖV segéded, fürkészősátraid?
És ha már a suli hülyeség...
Parancsolj kiképzőkém, oszd meg velünk mit tanácsolsz abban az esetben, amikor egy félelmi agresszióval küzdő kutya ugat és sír a lakásban?
Ő egy vézenhibás egyed.:)))
Jó kis suli lehet, ahol tevékenykedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!