Egy 6 hónapos kölyökkutya hány órát alszik naponta?
Az én kutyám alszik este 11től reggel 6ig, akkor sétálunk.. reggeli, majd megint kb 7től 10ig alszik, aztán séta, délben kaja, séta és olyan 1 körül lefekszik aludni, alszik 3ig, aztán séta meg játék és 5től 7ig alszik, aztán játék, séta és vacsi, és 11kor megint lefekszik és alszik.
Ez nagyon sok? Kedden volt kint a doki, levágta a körmét és megvizsgálta, szerinte egészséges.
Összefüggésben van ez a sok alvás azzal, hogy én is 11től 6 ig alszom, aztán suliba megyek, és a kutya megy anyuékhoz aludni, akik fél10-10 felé ébrednek fel. Délután mindenki megy a dolgára, én 3 körül érek haza, ha fáradt vagyok, alszom 2-3 órát. Lehet, hogy ez a probléma? A kutya sosincs egyedül, szüleim nyugdíjasok, és van még egy idősebb kutyánk is.
Egy beagle-ről van szó!
Séták alatt nem megyünk olyan nagy köröket, inkább csak sokszor megáll szaglászni, leül, elfekszik a fűben, esetleg hempereg. Nem látnám annyira rajta, hogy ki lenne fáradva. De azért köszi a választ!
szia!
az én kutyusom is 6 hónapos.mi 1 nap 3x megyünk le.nem baj ha sokat foglalkozol a kutyáddal, de ha nem hagyod 1 kicsit 1edül is és később majd kevesebbet foglalkozol vele akkor depressziós lesz.én 7 kor viszem le.alszik utána, majd dél körül felkel.fél 1 -1 körül az erdőben egy hosszú séta.aztán ha van kedve akkor játék, alvás.7,fél7-kor megint le kb 1,5 órára kutyaközösségbe.na ott intenzív játék.amikor haza érünk játszok vele egy kicsit aztán alvás 9előtt.
sokat.:Dnekem yorkim van:D most már 2 éves,de kölyökkorába átaludta napokat:Dénis furcsáltam h állandoan csak alszik:D
de azt mondták nekem hogy ez normális.:D még most két évesen is oan lusta hogy az nemigaz:Degész éjjel,egész délelött alszik:Dmikor én felkelek nagynehezen 7kor ő még néha horkol az ágyamba:Dsőt. per pillanat épp most is itt alszik mellettem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!