Nevelhető a németjuhász?
1 éves szuka németjuhászom a családban senkitől sem fél, csak tőlem. 7 hónapos korában került hozzánk, de senkitől sem fél, viszont ha engem meglát összevizeli magát, reszket stb. Sohasem bántottam mindig megsimogatom...elmenekül akkor is.... Nem tudom mit lehetne vele kezdeni.... kutyaiskola kilőve:1:nincs a közelben
2: idő és pénz hiánya
Am a kutya fajtiszta....
fajtiszta, mert kutya. Fajtatiszta akkor lenne, ha lenne törzskönyve.
A németjuhász az egyik legjobb munkakutya, persze, hogy nevelhető, sőt igényli is a napi rendszeres munkát.
Ha se kutyasuli, se idő se pénz, akkor viszont nem tudomminek a kutya. A kkor egy plüssmaci is megtette volna. Azzal nem kell foglalkozni
összefoglalom:
nincs pénzetek időtök a kutyára. Nem megy a nevelés nincs kutyasuli. Akkor, hogy vársz változást? Ha nincs időd rá nemfog változni a helyzet...
"Suli mellett kutyaiskolába vinni.....elég necces"
hmmmm nem étrem mi köze egymàshoz, nekem nem volt necces, pedig én sem laktam a kutya suli mellett és nem vagyok milliomos...
Tudod én lehet, hogy gyökér vagyok,de a (törzskönyves és nem törzskönyves) kutyáimmal napota 2-3 órát foglalkozom,mert ennyire van szükségük.
A munka,a 3 gyerekem és a háztartás mellett.
Ha nem tudnám nekik biztosítani amit igényelnek,akkor nem tartanék kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!