A kutyámnak vmi baja van . Mitcsináljak?
Nem pisilt véreset vagy sötétet? Nem volt kullancs benne?
Mi óta van ivartalanítva? Mert ha frissen, akkor érthető, ha nem, akkor ez sokféle gond lehet. Én elvinném egy állatorvoshoz.
Ha nem nagy testű a kutya, vagy elbírsz vele - tehát nem fog odakapni ha "zaklatod", akkor próbáld meg megitatni. Kinyitod a pofáját, és óvatosan, lassan öntesz bele vizet, le fogja nyelni. Nekem a kistestű kutyám összeszorította a száját, pipettával csepegtettem bele a vizet. Utált érte egy darabig, de hál' Istennek nem száradt ki, mire kiért az orvos (nem voltam otthon pár napig, és anyósomék nem foglalkoztak vele -.-).
De orvoshoz majd mindenképpen el kell vinni, ha hazaérnek a szüleid.
Itatni mindenképpen itasd, próbáld bevizezni a kezed, nálunk legalább azt lenyalogatja ilyenkor a kutyi, vagy fecskendővel a szájába fecskendezni egy kis vizet. Nálunk a sportkupak vált még be, amikor nagyon beteg volt a kölyökkutyusunk. Az neki még új volt, és rácsodálkozott hogy ebből jön valami, szívesen nyalogatta :)
Mindenképpen telefonálj a szüleidnek, addig pedig igyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!