Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyámnak vmi baja van ....

A kutyámnak vmi baja van . Mitcsináljak?

Figyelt kérdés
12 éves kislány vagyok a szüleim nincsenek itthon . és a kutyám már tegnap este óta nem eszik semmit meg nem is iszik . :/ pisilne se pisil meg kakilni se kakil . és remeg a segge este óta. Szuka . kivan ivartalanitva. Mitől van ez . és mit csináljak vele?
2011. ápr. 29. 08:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem pisilt véreset vagy sötétet? Nem volt kullancs benne?

Mi óta van ivartalanítva? Mert ha frissen, akkor érthető, ha nem, akkor ez sokféle gond lehet. Én elvinném egy állatorvoshoz.

2011. ápr. 29. 08:38
 2/8 A kérdező kommentje:
nem pisil véreset.. nem volt benne kullancs .. és egy olyan 4 éve van kiivartalanitva ...:/
2011. ápr. 29. 08:40
 3/8 A kérdező kommentje:
és mit adjak neki .. vagy ez mitöl lehet ?
2011. ápr. 29. 08:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Nagyon fontos lenne, hogy igyon. Ha nem iszik, hamarosan kiszárad. Tegnap este óta nem voltak otthon a szüleid? Ki vigyáz rád? Nem tudod felhívni őket? Testvéred, nagymamád, kereszanyád, nagybátyád, egyéb rokonodat nem tudod felhívni? AZONNAL állatorvoshoz kéne vinni a kutyust, mert ha kiszárad, meghal sajnos.
2011. ápr. 29. 09:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha nem nagy testű a kutya, vagy elbírsz vele - tehát nem fog odakapni ha "zaklatod", akkor próbáld meg megitatni. Kinyitod a pofáját, és óvatosan, lassan öntesz bele vizet, le fogja nyelni. Nekem a kistestű kutyám összeszorította a száját, pipettával csepegtettem bele a vizet. Utált érte egy darabig, de hál' Istennek nem száradt ki, mire kiért az orvos (nem voltam otthon pár napig, és anyósomék nem foglalkoztak vele -.-).

De orvoshoz majd mindenképpen el kell vinni, ha hazaérnek a szüleid.

2011. ápr. 29. 10:01
 6/8 anonim ***** válasza:
A remegésen kívül nincs rajta semmi furcsa? Nem kóvályog, vagy zavart vagy ilyesmi? Kint vagy benti kutya?
2011. ápr. 29. 10:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Itatni mindenképpen itasd, próbáld bevizezni a kezed, nálunk legalább azt lenyalogatja ilyenkor a kutyi, vagy fecskendővel a szájába fecskendezni egy kis vizet. Nálunk a sportkupak vált még be, amikor nagyon beteg volt a kölyökkutyusunk. Az neki még új volt, és rácsodálkozott hogy ebből jön valami, szívesen nyalogatta :)

Mindenképpen telefonálj a szüleidnek, addig pedig igyon!

2011. ápr. 29. 10:16
 8/8 A kérdező kommentje:
benti kutya .. és már inni iszik .. elégsokat.. :) megmár eszik kisebb falatokat.. és remegni se remeg annyira már.:) amugy növérremel vagyok izzhon..
2011. ápr. 29. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!