Ez minden esetben így van?
Figyelt kérdés
Ma láttam egy linket fiú kutya ivartalanításáról.Ott a zacsikat is eltávolították.Ez minden esetben így van?2011. ápr. 28. 16:24
2/5 anonim válasza:
Szerintem felesleges és jobb is "nyitva" hagyni, hogy a műtét utáni esetleges váladék távozhasson. Tehát ez orvos és meggyőzősés kérdése, szerintem elég elkötni az ondóvezetéket és a felesleges bőr majd visszafejlődik.
3/5 anonim válasza:
Ezt teljes mértékben orvosa válogatja. Az enyémnek sincs zacsija, de ismerek kutyákat, akiknek meghagyták. Igazából sokat nem számít, mivel, ha meghagyják is néhány hónap alatt szinte teljesen visszahúzódik.
4/5 A kérdező kommentje:
akkor most ez olyan,hogy kukija van,de golyszli nincs?Bocs,hogy ilyen kérdésekkel jövök,de most készülök ivartalaníttatni,és egy kicsit túlspilázom a dolgokat
2011. ápr. 28. 18:48
5/5 anonim válasza:
Igen. Az ivertalanítás a "kiherélés". Tehát a két heregolyót veszik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!