Tenyésztőtöl hogy lehet kutyát venni? Tudom hülye a kérdés de már egyszer megszívtam szaporítós kutyával persze akkor még nem érdekelt a kettő közti külömbség
én is egyből rákérdeztem az árára, mivel tényleg nem mindegy. Sok sok hónapon át gyűjtögettem, tudni akartam, hogy kell-e még.
Volt amelyik tenyésztő megírta konkrétan, volt amelyik csak -tól -ig határt, volt aki nem válaszolt, hanem mondta, hogy majd a kölykök minőségétől függ.
Nyugodtan kérdezz rá.
meg fogja mondani.
Azért írták mert ez egy kellemetlen téma sokan felhívják a tenyésztőt első kérdés: Mennyibe kerül?
Mást nem is kérdeznek és ha megtudják az árat az esetek egy részében (velem is volt más ilyen ) elküldenek a francba és rám csapják a telefont. Már összes felmenőm volt szidva sőt a kutya is... szóval ez kellemetlen na..
Pont ezért ne kérdezz rá rögtön! Nem azt mondtam, hogy ne kérdezd meg, csak amikor a kutyát a kezedbe nyomják és várják, hogy fizess. De ne úgy kezdd, hogy jó napot, xy vagyok, kutyát szeretnék venni a kenneljéből, mennyibe kerül?
Mert akkor valószínűleg (nem biztos) rád vágják a telefont.
Kérdezősködj, mutatkozz be(körülmények, tapasztalat stb), és ha szimpatikus, akkor kérdezd meg az árat.
nyugodtan kérdezed meg az árat. Ha nem bunkó módon teszed akkor semmi gondja nem lesz vele.
Viszont ha tényleg nagytestűt szeretnél panelba akkor viszont lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!