Tacskóbénulás? Ilyen korán?
Nyáron lesz 1 éves a tacsink. 1 emeleten lakunk, nincs lift ezért lépcsőzik. Naponta 3× általában. Mivel terhes vagyok, nem tudok és nem is akarok 10 kilot cipelni, még ha csak 2 percig tart...
Múlthéten voltunk állatorvosnál, kapott oltást, bűzmirigy tisztítást és féregtelenítéshez gyógyszert. A fülébe cseppegtettünk eddig kétszer.
Nem volt lázas, nem volt rossz a közérezete egészen szombat reggelig. 6 órakkor volt lent sétálni utána 9kor újra felkelltünk és akkor már alig bírt rá állnmi a jobb első lábára. Ha hozzáértem és nyomkodtam nem nyűszített, nem is kapott oda. Mire sikerült találni egy állatorovost, addigra mondhatni kutya baja se volt. Gondolom elzsibbadt nek ia fekvésben.
Most, hogy játszottunk már egy órája - dobáltam neki a labdát -, újra elkezdte húzni a lábát, de mikor megnyomkodtam szintén nem volt semmi reakció.
Mitől lehet ez neki? Lehetséges, hogy ilyen fiatalon elkezdődött a tacskóbénulása? :(:(:(
Vagy esetleg az oltás tett be neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!