Ilyet lehet? (lent) :D
Sziasztok!
Szerintetek az "jó" ha egy 10 hetes Goldi kölyköt, már úszni tanítanak? Vagy nem is úszni, de magától beleugrik a gazdi ölébe, kapaszkodik, szokja a vizet stb :) ? Eddig úgy tudtam, hogy nem jó ötlet addig vízbe játszani, vagy úszni, míg meg nem kapta az oltásokat! Ez igaz? :D Korlátlan? :D Szabadna tó vizében fürdenie vagy nem? pl: Balaton. :DD Sok videót látok, ahol 10 hetes kutyusokat úsztatnak :DD
A 3. oltás után kb 10 nappal már kialakul a védettség, így lehet vinni sétálni.
Egyébként 16:00 vagyok. Oké, nyilván nem fogsz vízvizsgálatot végezni, de ha látod, hogy milyen koszos, büdös a víz, akkor nem viszed a vízbe. Ha viszont azt látod, hogy szép tiszta, és más kutyák is fürdenek benne, akkor én bevinném. Bár most olvasva a többi hozzászólást, inkább csak a parton sétáltatnám.
Szóval kérdező: 11 hetesen már viheted sétálni, de akkor talán jobban jársz, ha csak a parton maradtok. Bár a nagyon sekély részre én lehet, hogy bevinném. Szerintem ha a hasáig ér a víz, akkor nincs baj.
A vízvizsgálatos vagyok :D
Attól, hogy tiszta a víz, és más kutya is fürdik benne, még nem jelenti, hogy rendben is van a tó.:S Nagyon sok mindentől függ.
Köszönöm a válaszokat :D
Azért nem kérdezem még az orvost, mert még nincsen. Nem választottunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!