Macsek99 kérdése:
Volt már vlk-nek törpe spicc-e? Ha igen írjatok róla vlm-t
Figyelt kérdés
Azon gondolkodom h talán törpe spicc lehetne a köv. kutyám...azt mondják hogy ne mert picit nehéz vele bánni.Igaz ez?2011. ápr. 26. 18:56
21/23 anonim válasza:
:D Aranyos vagy, de könyvből nem lehet megtanulni kutyát nevelni. Erre szerintem majd te is rá fogsz jönni. A könyv arra jó, hogy ha valakinek van tapasztalata, akkor kaphat esetleg jó ötleteket. De az élet egy kicsit másképp szokott működni, mint egy könyv. Inkább kutyaiskolát javaslok.
22/23 anonim válasza:
heh...igen tényleg..szlovákia :D...de most viccet félretéve tényleg komolyan beszéltem :)
23/23 A kérdező kommentje:
Majd megtudom h honnan lesz am nem kell húú de gazdagnak lennem mert az egyik ismerősünk állatorvos szal picit kevesebbet kell fizetnünk...és sztem ha foglalkozok a kutyussal és odafigyelek rá akk ritkán fog keleni orvoshoz vinnem.
2011. ápr. 30. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!