Macsek99 kérdése:
Volt már vlk-nek törpe spicc-e? Ha igen írjatok róla vlm-t
Figyelt kérdés
Azon gondolkodom h talán törpe spicc lehetne a köv. kutyám...azt mondják hogy ne mert picit nehéz vele bánni.Igaz ez?2011. ápr. 26. 18:56
11/23 anonim válasza:
elírtam 2-4000 Euró között .. és a 2. link is rossz :Dtehát ilyen : [link]
12/23 anonim válasza:
Törpe spitzet, vagy más néven pomerániait az országban összesen 3 azaz 3 tenyésztő tenyészt. A hirdetős oldalakon rengeteg annak mondott kiskutyát találhatsz, de azt tudni kell, hogy azok még véletlenül sem azok. A törpe spitz felnőttkori mérete 18 cm, ettől le és felfelé mindösszesen 2 cm eltérés engedélyezett. Az áruk valóban elég magas, euróban több ezer, úgyhogy ha tényleg törpe spitzet akarsz, azt javaslom még spórolj egy keveset, az alatt a pár év alatt, amíg a várólistán rád kerül a sor össze lehet azt is szedni...
13/23 anonim válasza:
Nem tenyésztőtől? Rossz válasz... A törzskönyv mindösszesen 5.500 forint, nem attól lesz a kutya drága... Egyébként az a véleményem, hogy csak egy nagyon gazdag ember vegyen törzskönyv nélkül, szaporítótól kutyát, akinek marha sok pénze van állatorvosoz szaladgálni és mondjuk patella-ficam műtéteket finanszírozni....
14/23 A kérdező kommentje:
Azért lehet h tenyésztőtől veszünk és nemrég mondtam az anyunak az árat és azt mondta h nem gond
2011. ápr. 26. 21:24
15/23 A kérdező kommentje:
és lehet h olcsóbban is szerezhetünk mert ot ahol én lakom ott mások az árak mint nálatok
2011. ápr. 26. 21:28
16/23 A kérdező kommentje:
mindegy h tenyésztőtől-e veszzük vagy nem mert pl a mostani kutyámat nem tenyésztőtől vettük és még egyszer se volt beteg csak akkor amikor összeharapdálták a kóborkutyák és begyulladt a seb.
2011. ápr. 26. 21:36
17/23 anonim válasza:
nálunk :D?miért hol laksz ? Nem Európában?...
merthogy a "minőségi" törzskönyves kutya jó tenyésztőtől az MINDENHOL Európában ennyi és kész!(de megkockáztatom hogy a világon mindenhol).Mi Mo.-i, Németországi,Svájci,Ausztriai és Oroszországi kennelektől érdeklődtünk sőt egy Ausztrál is becsúszott.Mindenhol ennyi sajnos.Mégegyszer hangsúlyozom a "MINŐSÉGI" jó vérvonalú,jó tenyésztőtől való kutya. Viszont ha megveszel az expresszen egy "törpespitznek" nevezett törzskönyvnélküli kisspitzet akkor örülhetsz mert megúsztad olcsón viszont nem azt kapod amit szeretnél.(bár csak te tudhatod mivel éred be:))
18/23 A kérdező kommentje:
Szlovákiát kifelejtetted :D
2011. ápr. 26. 21:45
19/23 A kérdező kommentje:
egyébként nekem annyi elég hogy NE betegeskedjen sokat..a kinézetéről én gondoskodom és nemrég kezdtem el olvasni egy könyvet amiben benne van h hogyan kell tanítani
2011. ápr. 26. 21:49
20/23 A kérdező kommentje:
habár nem csak a tanítás van benne hanem sok más is
2011. ápr. 26. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!