A beagle fajtájú kutya értelmileg és érzelmileg
fejlett?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy kutyát, de kicsi a kertünk, ezért csak kis termetűt választhatok.A kissebbek közül nekem a beagle a legszimpibb, de nekem az is fontos, hogy okos, és hűséges legyen.Jó kutyát választottam?
A beagle nem kistermetű hanem közepes,ezért ha tényleg kicsi a kert akkor nem ez a legmegfelelőbb kutya,mert sok a mozgásigénye is.Akkor inkább westie vagy tacskó.
2011. máj. 1. 18:42
12/17 anonim válasza:
Szia! Ha kezdő kutyás vagy eszedbe se jusson a beagle!!! Ez az egyik legmakacsabb kutya és iszonyú erős gazda kell hozzá. Vannak olyan kutyák amiket ajánlanak kezdő kutyásoknak, de az nem a beagle. És a kis kert sem nyerő, kivéve ha akarsz vele napi 5-10 km-t futni, mert nagyon nagy a mozgásigénye!!!
2011. máj. 1. 21:34
13/17 anonim válasza:
jajj szűz anyám nekem kan trikolor beaglem van 4 éves és kiskorától neveltem sokat szívtam mert egy átok mindenmet tönkretett a panelba lakom tönkretette az új bejáratiajtómat kikaparta a sárga bűr ülő garnitúrámad mentem hbaza fent ugrált az ágyon és szétszaggata a díszpárnáimat és mikor elkartam kapni csak tovább tépte a ruháimat letépi a fogasról a mosogatógépet ha nyitva hagyom mert pakolok bele jön és ráugrik az ajtajára és felzabálja a moslékot hullik a szűre néha előtör beleőle az átok és akkor semmi sem szent mindíg ha elmegyek otthótól sír és süvölt reggel hajnali 4 kor már megint sövölt és üvölt a porszívóm mindennap megy na és felmosniisfelkell már egy csomó pénzembe belekerült minden évbe 3 x meg akar halni a kullancsítéstől énmeg csak fizetem a 10 ezreket érte az unokahúgommal felmosta a járdát megrángatta ahogy engem is szokott és egy tolvaj kutya ellopta a rántottsajtot az asztalról kirabolta a cigimet és összerágra a pénztárcámat is széttépte és a papírpénztis szereti megenni ... de emellett mindíg mikor rám néz a bánatok szemeivel mindíg megbocsáltok neki mert néha tud aranyos lenni már vettem egy uj ülőgarnitúrát mindent átujitottam a kutya miatt mostmár a szobákba sem mehet be de azérte egy kedves aranyos kutya!!!!!és ha valami rosszat csinál mond neki rossz kutya és üss rá 1 picit
2011. máj. 2. 10:20
14/17 anonim válasza:
Soha nem vennék beagle-t.
17:43-assal értek egyet.
Ha nem foglalkoznak a beagle-vel, akkor vége...tök hülye lesz.
Mellettünk egy ilyen kutya van, a gazdái alig vannak itthon, nem foglalkoznak vele, ici-pici a kertjük is. Elismerem mondjuk, hogy a gazdái hülyébbek, mint a kutya!
A kutya meg tök rossz, vonyít, és persze baromira unatkozik. Ami érthető is. No, persze ha van rá időd, van nagy szabad tér neki, akkor biztos, hogy aranyos.
2011. máj. 2. 11:42
15/17 anonim válasza:
tőled mind érzelmileg mind szellemileg fejlettebb!
a kutya nem JÁTÉKSZER!
2011. máj. 2. 13:33
16/17 anonim válasza:
okos és hűséges minden kutya , ha helyes nevelést kap !!
a beagle azért olyan népszerű, mert remekül beilleszkedik minden falkába, hiszen alapvetően falkakutya !
sok gazdás.
csak a nevelésen múlik, hiszen mint minden kopóféle ez is szeret elszökni, és alkalmilag SÜKET !!
2011. máj. 2. 15:17
17/17 anonim válasza:
ma 11:42: nem azért,de ha pl egy border lenne annál a gazdnál az is ugyan olyan lenne,mint a beagle,mert MINDEN kutyával foglalkozni kell!!!!!!!!Ezt miért olyan nehéz megérteni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!