Mit tegyek szegénnyel?
Ma reggel elmentem egy kicsit levegőzni , és találtam egy dobozt a kuka előtt. A dobozban egy fehér kutyus ült , a nyakán egy dróttal . Kivettem a kutyust a ddobozból és elvittem állatorvoshoz. Levették róla a drótot és a sebet kitisztították. Most be van kötve a nyaka . Azon kívül megvizsgálták. Minden rendben volt vele . 3 hónapos lehet.
Nem volt chipje se nyakörve. Nincs szívem vissza vinni az utcára. Megtartsam? Vagy vigyem menhelyre? Én szívem szerint megtartanám . Az orvos azt mondta hogy máltai selyem kutya és havanese vagy frise keveréke. Nagyon aranyos. Olyan mint1 kis jegesmedve. Gondolom valami b@rom azt akarta hogy megdögöljön. Nem tudom hogy megszabad-e tartani vagy ,el kell vinni menhelyre.
Szia!
Egyik hsz-elő én voltam annak idején! Csak szeretném megkérdezni, mi újság a kutyival? Minden rendben van vele?
Minden rendben van vele. (: Imád bohóckodni , és nagyon szeretem őt . Már egy éves. ( tegnap lett egy éves)
Nagyon szeretnivaló , csodálatos kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!