Milyen házi gyógymód van a makacs kenelköhögésre csivavámnál?
kiválló minőségű ezüstkolloidból 2-3 ml naponta 3-4 napig,
mellette egy-két kiskanál natur joghurt, hogy a gyomrát és a bélflórát helyretegye amit az antibiotikumok kikezdtek már nagy valószínűséggel
egyébként 2 hét alatt gyógykezelés nélkül is elmúlik a kennelköhögés, szóval én egy másik orvost is felkeresnék...
Én is másik dokit javasolnék.
És ez megint tipikus történet,miért nem szabad szaporítótól vásárolni.Annyit rá fogsz költeni dokira,mint egy normális tenyésztőtől való kölyök ára.
Hasonló volt a szintén szaporítótól származó(mentett,"selejt"kutya)bullommal is.Ott a gyomrával volt gond,köhögött,utána öklendezett és néha savat is hányt.Kapott savlekötőt+naponta pár szem kekszet,a köhögés is megszűnt.
Orvoshoz kéne vinni. A köhögésre kaphat mucopront szirupot is házilag, fecskendőbe felszívni testsúlykilogrammonként 1 ml-t és azt a szájába nyomni + méz, de ezt csakis gyógyszer mellett, amit az orvos ad.
Többi tünet elmúlt már, csak a köhögés maradt?
Eddig 3 oltáson vagyunk túl. Igen volt 1x 2xhogy savat hányt, de most nem láttam már pár napja, hogy hányt volna. A köhögése még mindig megvan, napközben mintha annyira nem köhögne, csak pár óránként 1x, de ha lefekszik, akkor van hogy zsinórban 3-4 köhögést végig kell hallgatni, öklendezéssel együtt :S Igen, betegen hoztam el sajna, csak én nem gondoltam hogy ilyen súlyos az a kis köhögés.... A többi baja elmúlt, nincs hasmenése, meg nem olyan levert, de első körben visszaviszem a dokihoz. Pont most váltottam dokit, mert ő közelebb van, de a régi dokival eddig nem volt semmi gondom.
Köszi az eddigi hozzászólást és segítséget!
mindenképpen másik orvos! Ha ennyi idő után nem rendeződik akkor lehet gond a légcssőben, szívben tüdőben.... ha lehet inkább ne várjatok vele.
Van chip a kutyában? Nem derült ki honnan vetted gondolom nem véletlen a többiek feltételezése hogy szaporítótól. Ha tudod legalább ezzel igazolni- feltéve hogy a chip valahogy köthető hozzá...akkor kérd a kezelés árát. Nem fedezi az ideget amit ilyenkor lenyel az ember de legalább valami fájdalom díj amiért ilyen felelőtlen hogy elad egy vélhetően beteg kutyát.
Sajnálom a picit jobbulást neki.Én még adnék neki propoliszos mézet, és sok-sok csivistől hallottam, hogy a calopet paszta is jó szolgálatot tesz ha van kéznél mikor szédelegnek az alacsony vércukor szinttől.
Orvossal kezeltesd, ne házi praktikákkal.
És a tenyésztőt én is "üdvözlöm"! Kérdés hogy volt eddig tartva és a mamakutya is.
Láttad őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!