Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vannak itt köztetek Romaniai...

Greenpeace kérdése:

Vannak itt köztetek Romaniai Cane Corso gazdik?

Figyelt kérdés
Ha igen es kozel laktok kolozsvarhoz talalkozhatnank:D
2011. ápr. 24. 07:49
 1/8 ๖ۣۜβr&# válasza:

Én Romániai vagyok csak annyi a helyzet messze lakok Kolozsvártól és nem is olyan kutyám van:P

De legalább jó olvasni h vannak itt fent Romániai emberek:)

2011. ápr. 24. 07:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Jah,es fajtatiszta kutyad van?..Kar hogy messze laksz.
2011. ápr. 24. 07:59
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen fajtiszta .

Berni Pásztorom van:)

2011. ápr. 24. 08:30
 4/8 anonim válasza:
Mi is kolozsvariak vagyunk ,de labradorunk van.az expo melle jarunk naponta setalni ,ide sokan jonnek.egesz hatra a nagytestu kutyakkal,elobbre a kicsi kutyasok,de mindenki ismer mindenkit,szivesen fogadunk be" uj tagokat" is.Van koztunk roti,pasztor kutya,colli,golden,nemetjuhasz,bordoi dog,labi es vizsla keverek szoval itt nagyon valtozatos fajtakal talalkozhatsz,mindent megbeszelunk kozosen van aki mar regi kutyas ,de vannak elso kutyasok is.ha gondolod irj es megbeszelunk egy talalkat.
2011. ápr. 24. 12:36
 5/8 anonim ***** válasza:
BRUNO,a roti-nj keverék még jár arrafele?
2011. máj. 24. 09:10
 6/8 levcsak ***** válasza:
Énis Romániábol vagyok kovászna megyéböl kedvenc fajtám a németjuhász ,volt egy 6 honapos kiskutyám tegnap sajnos el kellett altatni parvo virust kapott és nem lehetett megmenteni.
2011. máj. 24. 19:39
 7/8 A kérdező kommentje:
Sajnalom@
2011. máj. 25. 07:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Talán kellett volna oltást kapnia annak a szerencsétlen kutyának és akkor nem lett volna parvos!!!! Felelőtlen!!!
2011. máj. 25. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!