Kínai meztelen kutya? Van esetleg olyan köztetek, akinek ilyen kutyája van? Mit kell tudni róla?
Figyelt kérdés
honnan érdemes vásárolni? és kb mennyibe kerül egy minőségi kutyus?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
2009. márc. 5. 14:36
1/7 anonim válasza:
megveszel pár kutyás magazint és biztos van benne egy két kenel apróhirdetés.
2/7 anonim válasza:
a baratnomnek ilyen van..otthon nem tudom mennyibe kerul itt az usa-ban draga..
eleg macveras kutya szerintem..kenegetni kell a boret ,meg kihullik a foga ha oreg lesz..sok borproblema lehet vele..de ha van idod hajra..amugy a masik ismerosomnek pedig ugyan ez a kopasz kutyaja van,de van belole olyen fajta is aminek szore van..padul paff(fonetikusan irtam) ugyan olyan mint a kopasz tarsa csak szoros..szerintem cuki..
5/7 anonim válasza:
Nekem van egy fiú meztelenem; az expresszen volt feltéve ajándékként:) (ott nézegessd, szinte 2havonta van "családi okos" kutyi aki jutányosan elvihető..Hülyeség, hogy problémás. Jóval kevesebbet kell vele foglalkozni, mint egy szőrössel. Én pl csak akkor testápolózom amikor érezhetően sáraz a bőre, egyébként nem kell kenni; nyáron a naptej mondjuk alap. Nagyon tiszta állatka, nincs kutya szaga, nem bolhásodik és úgy fürdik, mint a cicák:)Nem hullik a foga sem- ezt a marhaságot meg ki találta ki?Hanem az a gén amely a szőrtelenséget okozza, bizonyos fogak hiányával is együtt jár.Nagyon játékos jószág, mindig a hülyeségen jár az esze:) Az enyém nem ugat csak "szirénázik" ha sokáig marad egyedül(bár ez nagyon ritka). Ha komolyabb szándékod van vele- kiállítás- akkor érdemes tenyésztőnél venni.Az O'vamos, Piciri és Erand kenneleket ajánlanám elsősorban; szuper szép kutyusaik vannak és nagyon jó vonalat képviselnek.
6/7 anonim válasza:
Én is nagyon szeretnék, de nagyon drága. A bőrét valóban kenegetni kell, nyáron vigyázni rá ne égjen meg. Télen kabátka rá és úgy kell levinni.
7/7 anonim válasza:
Ha tényleg érdekel a dolog, akkor most van egy fiúcska aki elvihető a nyíregyházi menhelyről:)A netboard kínais topicjában tudsz érdeklődni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!