Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem tudom eldönteni (? )

Nem tudom eldönteni (? )

Figyelt kérdés

Kutyát akarok venni

Én ugy vagyok vele nekem sok kutya nem tetszik felnőtt korába mert mikor kicsik akk mindegyik szép:D

Kicsi Növésű kutyát akarok venni szal nekem ne írjatok nagy fajta kutyákat (köszi).

Fajtiszta kutyust vennék tenyésztőtől.

De nem tudom eldönteni milyen legyen :(

Írhatok kicsi kutyákat amiről lehet még nem halottam és képet is küldthetek rola ahol mar nagy--

Előre is kösz mindent.

2011. ápr. 23. 12:43
1 2
 11/19 panettone ***** válasza:

Kétlem, hogy találsz kutyát amelyik nem nő fel...sajna ez elkerülhetetlen.

Azt pedig sehol nem írtad, hogy fajtatisztát akarsz csak azt hogy fajtisztát ez pedig bőven magába foglalja a keverékeket is.

Szerencsére nem vagyok a helyedben de így lenne inkább azt írnám le mennyit szánok a vételárra, mennyi ideig tudok otthon lenni vele ha hazavittem, mennyi időt tudok rá szánni naponta és hogy ez kimerül a séta+játékban vagy belefér egy kis kozmetika, tanulás?

Mielőtt kérdezel érdemes lenne beírni a google csíkjába hogy társasági kutyák valószínűleg ott hamarabb találsz elfogadható képtalálatot mintha azt várnád, hogy valaki beajánlja a neked való fajtát.

Aműgy ha ennyire csak a külsőségek számítanak neked nem biztos, hogy nem jársz jobban egy plüss kutyával...keveréket semmi esetre se fogadj be azok annyira kedvesek hálásak, hogy a te karakán lelked nem bírna el annyi örömmel és szeretettel amit ők tudnak adni.

Sok sikert.

2011. ápr. 23. 20:22
 12/19 anonim ***** válasza:

Nahát, ritka alkalom, hogy nem jutok szóhoz, de most előállt.

Annyira telitalálat és ütős az előttem író, hogy nekem már nem is maradt semmi hozzáfűzni való.

Ugy igaz, ahogy írtad.

2011. ápr. 23. 20:40
 13/19 A kérdező kommentje:

de most miért nehéz elfogadni h nem keverék kell?

amugy meg tudok rá szánni pénzt kb. 80-100 ezerér vennék

kozmetikusra is van pénzem

ha arrol van szo

2011. ápr. 23. 21:36
 14/19 anonim ***** válasza:
Én megintcsak azt szeretném kérdezni, hogyha fogalmad sincs, hogy milyen habitusú, szőrű, formájú kutyát akarsz, csak annyit tudsz, hogy kicsit, akkor miért ragaszkodsz ahhoz, hogy fajtatiszta legyen?
2011. ápr. 23. 21:39
 15/19 A kérdező kommentje:

Max egy olyan keverék kutyust vennék amelyiknek tudom h a szülei milyen fajták voltak pl.

vennék egy westie és egy bichon havanese keverék

mert tudom h az kicsi marad és mindkét kutya szép és egyikre hasonlítana

2011. ápr. 24. 07:43
 16/19 anonim ***** válasza:
És azt tudod, hogy a westi és a bichon jellemre ég és föld?
2011. ápr. 24. 08:11
 17/19 A kérdező kommentje:

Nem!

Mibe különböznek?

2011. ápr. 24. 08:13
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem kitömött kutyát vegyél.
2011. ápr. 24. 10:29
 19/19 anonim ***** válasza:
rengeteg szép kisnövésű kutyus van. válassz ki 3-4 fajtát ami fenőttnek is tetszik. aztán google-be irdd be h pl: westie jelleme, bichon jelleme. ezek bizony fontos dolgok mert pl a yorkie cuki meg minden, de egy nagy mozgásigényű, hangos ,aktiv vadászkutyus! nem annak tűnik?pedig patkányvadászatra tenyésztették. nem válltáskában való hordásra. ez csak egy példa. ne csak azt nézd h tetszetős e hanem h megfelel e az életritmusodnak.
2011. ápr. 26. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!