Nem tudom eldönteni (? )
Kutyát akarok venni
Én ugy vagyok vele nekem sok kutya nem tetszik felnőtt korába mert mikor kicsik akk mindegyik szép:D
Kicsi Növésű kutyát akarok venni szal nekem ne írjatok nagy fajta kutyákat (köszi).
Fajtiszta kutyust vennék tenyésztőtől.
De nem tudom eldönteni milyen legyen :(
Írhatok kicsi kutyákat amiről lehet még nem halottam és képet is küldthetek rola ahol mar nagy--
Előre is kösz mindent.
Én a westie-t és a yorky-t ajánlanám kisebb testű kutyának.
Ők inkább ilyen "szobakutyák".
Ha olyan kutyát szeretnél ami nem szobakutya akkor a spániel-t és a tacskót ajánlom.
Bichon Havanese, bár azt így először nem ajánlanám mert eléggé sok a gond velük.( nekem kettő van ) Először kezd egy yorkival vagy westivel ahogy az első írta :)) vagy tacskó.
És ne külső alapján válassz, hanem tulajdonság alapján, hogy melyik " illene " hozzád .
Egy kutyát nem csak tetszés alapján választunk ki, hanem a külső és belső tulajdonságok alapján.
Nekem kistestű kutyusok közül a shetlandi juhászkutya és a papillon a kedvencem. :)
Neked kell tudnod, hogy mit akarsz a kutyáddal. Hogy mennyi időd van rá.
Szerintem is menhelyről vigyél keverék kutyust.
A fajtatiszták rendszerint munkakutyák és ha nincs megfelelő fizikai és szellemi foglalkoztatás, gondok lesznek vele.
Szerintem tapasztalatlan kutyásnak nem is való kölyök, mert az sokkal több odafigyelést kíván.
Egész nap egyedül lesz, vagy mindig lesz mellette valaki?
Mert kölyökkutya nem maradhat felügyelet nélkül. Baja eshet, kárt tehet és ennie is naponta többször kell.
Egy menhelyi felnőtt kutya a lelkét is odaadja, hogy megfeleljen.
Első kutyának én csak ilyet ajánlanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!