Melyik a legjobb mudi tenyésztő az országban?
Eddig úgy gondoltam hogy a Gondűző Alkonyat a legjobb de találtam egy honlapot amitől kicsit meginogtam :S [link]
mi erről a véleményetek??
Melyik a legjobb mudi kennel?
én eddig a gondűzőt (?) meg irhaberkit szerettem meg (:
Attól függ hogy mire akarod. Szerintem is a legszebb kutyák ott vannak. De bizony írják, hogy bár fontos nekik a munkakészség, ők nem versenyorientáltak. Nekem is ez a kedvenc kennelem, de amikor majd venni fogok nem hiszem hogy innen mert én versenyezni akarok vele.
Az Irhaberki kennelben meg jó kutyák vannak, csak a küllemük nem tetszik, illetve kicsit fura a tenyésztő, meg amúgy az is akinek az írását mutatod. Kicsit olyan idegbeteg embernek tűnnek, szóval nehéz választani... xD
Még jó a Kormosvári Hajtó, csak én azt meg azért nem választanám így elsőre mert nekik szinte csak fekete kutyáik vannak. Nekem ez is fontos, de hát mindenki másmilyen.
Én ettől biztosan nem vennék.
Nyírségfia kennel esetleg?
Ez rendben van,de tenyésztő nem áll így a tőle származó,bajba került kutyákhoz.
Az ilyet,bármilyen plecsnikkel rendelkezik is,közönséges szaporítónak tartom.
Igazi tenyésztő felelősséget vállal MINDEN nála született kutyáért,míg az állat él.Az meg milyen szemétség,hogy nem tetszik nekik a fajtamentők munkája?Pont a magafajták miatt van rájuk szükség.
Egyszer a lovin volt egy CACIB a Kincsem Parkban.Szóba elegyedtem lovazás közben egy mudikat vezető matyóblúzos 50 körüli hölggyel.Kiderült,hogy híres tenyésztő(nevére már nem emlékszem ennyi év után),pont akkor volt a soproni mudik botránya.Mire a hölgy közölte,párat befogadna közülük és tenyésztene velük,botrány,hogy ivartalanítani akarják ezeket az értékes kutyákat.No comment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!