Melyik a legjobb Golden retriever tenyésztő? (Szerintetek)
Szia!
Örülök, hogy érdekel ez a kutyafajta, nagyon szép küllemű, barátságos, okos, jól tanítható, kezelhető kutyusok.
Nekem is van egy goldenem, semmi baj nincs vele, nagyon okos, egyedül a táplálására kell oda figyelni. Nálunk a Happy Dog táp jött be, nagyon szereti, és szépen is fejlődik. Mi zöldkagyló bogyókat és vitamint is adunk mellé.
Ja, bocsi az offért, térek a témára.
Én sajnos nem gondoltam bele a dolgokba, szaporítótól vettem, szerencsére megúsztuk a diszpláziát, és szembetegségekre is lett vizsgálva, mentes mindentől szerencsére.
Épp a minap nézegettem egy két tenyésztőt, (imádom a kölyköket nézegetni) és nekem a Shining Gold tűnt a legszimpatikusabbnak. Itt az oldaluk, szerintem érdemes megnézni, a blogban nagyon sok mindent olvashatsz róluk, nemrégen születtek kölykök, sok kép is van róluk, sok kiállításra járnak a szülőkkel, szerintem jó kennel.
Itt az oldaluk: www.shining-gold.hu
Jó kutyázást!
Majd írj, hogy honnan vetted! :)
Szis!
Nagyon köszi a választ!
Már van egy goldenem :)
Imádom :D
A Shining Gold tenyésztővel már beszéltem :D
Nagyon szimpatikus (:
A kutyái is nagyon szépek és okosak (:
Ha akarsz ismerkedni és kutyákról beszélni akkor írj :D
Milyen szempontból melyik a legjobb? Ha komoly kiállítási céljaid vannak, akkor a Famous Family, Sunnyfields, Shamrock kennel. Ha egy kiváló hobbikutyust szeretnél, akkor gyakorlatilag bármelyik tisztességes tenyésztő megfelel, amelyiknél a szülők betegségekre szűrtek, tk-sak, tenyészszemlések.
Kiállításon az egyik legnépszerűbb fajták közé tartozik a golden, szóval ha szeretnél kiállítási eredményeket, akkor érdemes egy jobb kennelből vásárolni kutyát, mert egy átlagos küllemű kutyával nem fogsz elérni semmit.
Én inkább sport célra szeretném, kiállításra is elszeretném hordani (:
Köszi a válaszokat :)
Első vagyok :)
És nem tudod mennyiért adja őket? Nekem nagyon szimpatikus ez a kennel, és tegnap úgy döntöttem, még egy goldival szeretném bővíteni a családunkat. :-)
Csak mivel több kennelt néztem, árak is kellenének. Valószínű, felhívom én is a Shining Gold tenyésztőt, de ha meg tudnád mondani, sokat segítenél. :)
Dejóó :)
Azt sajnos nemtudom, hívd fel :)
Majd megmondod mennyi? :D köszi
Igen, szerintem a napokban felhívom, és akkor meg mondom :)
Még amikor az első goldim vettem, akkor beszéltem vele, már akkor is szimpatikus volt. De aztán végül szaporítótól vettem meg.. A mai napig bánom, hogy nem jó tenyésztőtől vettem, de persze nem a kutyával van bajom, imádom.. :)
Ugyan ez van nálam is :)
Amógy köszi :)
És mi a kutyulis neve? én nem tudtam még eldönteni mi legyen... :)
Első vagyok :)
A mostani goldim neve Missy. :)
szép neve van :)
és az új jövevénynek mi lesz a neve? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!