Mit tegyek, melyik a jobb ötlet? (lent)
Nem tudom eldönteni, hogy kiivartalaníttassam a kan Goldi kiskutyámat. Még nincs meg majd pár hét múlva kapom meg! De az előző kutyám során azt tapasztaltam, hogy amikor a szukák tüzeltek , napokig nem volt itthon, állandóan elszökött..és aztán soha nem jött haza.. :S Ugyan 2 éves korában hoztam el a menhelyről így lehet hogy annyira nem kötődött hozzám.. de kicsit tartok attól, hogy a Goldi is ugyan így elmenne, hiába foglalkoznék vele sokat és szeretném nagyon..stb.. Nem tudom, kerüljem el a "bajt" ? Vagy a Golden Retriever nem szökős fajta?? Nem fog elmenni, akár mennyire is szeretne?? :S :)
Köszi előre a normális válaszokat :)
Köszi!
Mivel, ő lesz az első olyan kutyám aki kicsi kora óta velem lesz, ezért nem tudom eldönteni sokszor, hogy most mit kell, hogyan stb.. Ezért kérdezlek részben titeket is :)
Természetesen, nem lenne elkényeztetve, és agyonbabusgatva :)) Mindig is egy jól nevelt, okos kutyára vágytam! Sokat foglalkozom majd vele!! :) De sajnos ezzel a ki heréléssel vagyok bajban, hogy melyik lenne a jobb.. Szerintem mi nem fedeztetnénk, se semmi.. de azért néha néha megfordul a fejünkben...
Hűha!
Köszi szépen! Ez kellett :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!