Babézia tapasztalatok?
Tegnap reggel előreesett a kutyám 3.szemhéja. Voltunk dokinál,előjegyzett holnapra műtétre,adott gyógyszert. Este találtunk benne egy kullancsot. Nem evett, de ezt betudtuk annak,hogy borzalmasan nézett ki a szeme,és az fáj neki, mert egyébként jókedvű volt. Ma reggel szintén jól volt, délutánig bent hűsölt, gondoltam a meleg miatt,mert vnem szereti. Aztán egyszercsak barnát pisilt,és akkor már tudtam,hogy babézia. ( az olyan 4 felé volt, de egyébként ekkor még jól volt,evett is ). Hívtam az orvost. 7kor jött ki, addigra a kutya zihált, nem akart felkelni, támolygott. A doki szerint nagy a baj. Azt mondta ritka az ilyen hirtelen lefolyású babézia.
Az éjszaka a sorsdöntő. Vagy túléli,vagy.... :(
Tapasztalatok?
Mire számítsak?
Nem lehet, tudni, mikor hibázunk:((
Kiben bízzon egy ember, ha nem az orvosban?
Sajnos, sokan pont így tanulták meg, hogy ha nem egyértelmű a betegség, ha komolynak tűnik, bizony elviszik akár 100 km-t is egy olyan orvoshoz, akiről sokan mondják, hogy jó orvos, megfelelő műszaki háttérrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!