A kutyák kaphatnak napszúrást?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 10:29
11/13 anonim válasza:
Kaphatnak bizony.
Tavaly tavasszal a kutyámmal kint voltunk egész nap -pedig nem is volt még olyan nagy meleg- a kutyám meg egy fa árnyékában feküdt, amikor hívtam. Felállt, és abban a pillanatban megbillent, és eldőlt az oldalára. Frászt kaptam, rohantam oda hozzá, megpróbált felállni, és újra elesett. Gyorsan fölvettem, és vittem őt a kerti csaphoz. Mikor leraktam, akkor meg szegényem elkezdett hányni:(
Lehet, hogy magamtól nem tudtam volna hirtelen mit csinálni, de szerencsére ott volt a sógornőm (állatorvos mellett dolgozott pár évig) hozott egy lavórt, engedett bele hideg vizet, és mondta, hogy állítsam bele, mert a talppárnájukon keresztül tudják leggyorsabban leadni/felvenni a hőt.
12/13 anonim válasza:
A legrosszabb az egészben, hogy még ha túl is élik, akkor is agykárosodást szenvedhetnek a melegtől. Azt a kérdést nem értem, hogy mit lehet tenni ellene? Elég egyértelmű: nem kell olyan helyen tartani a kutyát, ahol nem tud elbújni a nap elől, és ahogy már sokan leírták, mindig legyen friss vize!
13/13 petya14 válasza:
így igaz utolsó komentes ott a pont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!