A volt barátnőmet tökre szerette a kutyám, de mikor már nem voltunk együtt, és hónapok óta nem jött át, és egyszer ide jött, akkor morgott rá a kutyám.
Megtud "utálni" valakit a kutya, ha sokáig nem látja, vagy miért?
2011. ápr. 20. 18:44
1/9 anonim válasza:
Nemhiszem hogy megutálta szerintem csak elfelejtette és idegennek tűnt neki ezért ugatta meg.
2011. ápr. 20. 18:48
2/9 anonim válasza:
Ebben az esetben nem megutálás a szitu, hanem szerintem régóta nem találkoztak és a bizalmatlan lett a kutyi. Amúgy, ha valaki idegesíti a kutyát nap, mint nap, akkor tuti megutál bárkit a kutya.
2011. ápr. 20. 18:53
3/9 anonim válasza:
a kutya nem ember ne akard emberi tulajdonságokkal felruházni. 1000 oka lehet akkor miért morgott rá a baratnődre, én azt ajánlom nézzél meg egy pár csodálatos kutyadokit a tv ben sokat lehet tanulni.
2011. ápr. 20. 21:29
4/9 anonim válasza:
Van egy kisgyerek aki a kutyámat jól meggyöntölte kölyökkorában,azóta eltelt 4 év,és ha a kutyám meghallja a gyerek hangját szó szerint rosszul van tőle,morog ugat stb.A kutyám azóta a gyerekeket pl nem csípi(elkerüli őket nagyívbe.De a kérdéshez visszatérve:nekem van olyan ismerősöm,hogy szakítottak.A kutya a fiúnál maradt.A lányra meg azóta is megvan sértődve a kutya(ha összetalálkoznak rá sem néz,nem foglalkozik a lánnyal,ha hívja nem megy oda-levegőnek nézi!
2011. ápr. 21. 07:48
5/9 anonim válasza:
Ha rossz emlékek kötik valakihez, arra emlékezni fog később is. Ebben az esetben talán nem ez a baj, pl. a kutyám akkor is csinál ilyet, ha valakin macskaszagot érez, vagy tényleg bizalmatlan valamiért.
2011. ápr. 21. 16:27
6/9 anonim válasza:
a kutya a jelenben él
mikor ezt halja az ember egyből azt gondolja mekkora hülyeség hisz ha történik vmi rosza a kutyával azt megjegyzi és másnap fél tőle. ezt inkább rosz tapasztalatnak kéne mondani, mert öszekeverik az emberek ennek az értelmét az emlékkel.
nem tervez meg semmit a kutya előre. csak reagál dolgokra, ha megyek az utcán egy labilis kutya felé úgy h belenézek a szemébe és egyből odamegyek megsimogatni "jaj de aranyos kutyus" és elszenvedek egy harapást... tipukus hiba amit általába roszul csinál az ember az helyett hogy elöször figyelembe se veszem a kutyát és hagyom h magától jöjjön oda a kutya és így nagyobb a bizalom... szerintem a barátnőd is pont ezt csinálta azért morgott rá a barátnődre... tudnék még egy pár oldalt írni tanácsként de sztem jobban jársz ha elolvasol egy könyvet ebben a témában
2011. máj. 1. 10:45
7/9 anonim válasza:
A kutyák - ugyanúgy, ahogy még sok más állat - rengeteg dologra emlékeznek. Ezt nem lehet csak tapasztalásnak hívni. A libáknak, teheneknek, bárányoknak, disznóknak is nagyon jó az emlékezőképessége. Némelyikük rendkívül jól tájékozódik, némelyikük akár száz társukat is képes arcról felismerni, akár úgy is, ha 2 évig nem találkoztak, és van olyan, aki emlékszik az emberre, aki bántotta valamikor, és mindig ellenséges marad vele. De végülis teljesen mindegy, hogy emléknek, vagy degradálón csupán tapasztalásnak nevezzük. Nem felejtenek, és ez igenis meghatározza viszonyukat és magatartásukat másokhoz.
2011. máj. 2. 19:10
8/9 anonim válasza:
emlék és rosz tapasztalat ugyan az végülis, de mégis van külömbség. emlékhez ember inkább vmi érzelmet köt általába (pl:félelem), de lehet kép is. rosz tapasztalat meg egy negative dolog. pl ha egy kutya életébe elöször lőt mondjuk egy sündisznót, elkezdi szagolni és megszúrja az orrát. nah én így értem a rosz tapasztalatot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!