Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek fajtiszta ez a...

Szerintetek fajtiszta ez a spaniel?

Figyelt kérdés

az unokatesome a kutyus es nem torzskonyvezett szerintetek fajtiszta?az apja ir vizi spaniel az anya pedig angol cocker spaniel azert meg fajtiszta?

[link]

[link]

[link]

[link]

elore is koszi

2011. ápr. 20. 14:47
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
26%

Miért élne rossz körülmények között?Azért mert nem bent van?Már elnézést,de nem mindenki örül annak ha egy csomó kutya bent van a házban.És szerintem egy kutyának az az igazán jó,ha kint lehet a levegőn,és nincs bezárva.A természet tanárom mondta hogy ez milyen rossz a kutyának ha egész nap a házban tartják.Akkor mi is a rossz körülmény? ......

Kedves kérdező!Nagyon aranyosak a kutyák,tisztára olyan mintha az enyémet látnám :)

a szabály így szól:

A gyűlöletkeltésért, mások sértegeséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!

Szerintem már nem is lennének ilyen sokan az oldalon.Nyugi,belém is kötöttek már,pedig semmi rosszat nem kérdeztem de már is undorító szaporító lettem....-.-

2011. ápr. 30. 13:28
 42/55 A kérdező kommentje:
Hat kedves utolso valaszolo ez igy van ahogyan leirtad mindig belekotnek az emberbe meg minden ha csak ijen valaszolokat tudnak adni akkor nem ertem hogy miert irnak es a kutyak tenleg hogy nem elnek rosz korulmenyek kozott mert nagyon jol ismerem az unokatesomat nekem egy keverek lany kutyam van es nagyon szeretem es o sincs bent a lakasban es nagyon jol erzi magat kint a kertben mivel nagytestu is es nem ertem miert hurrognak le engem amikor en tettem egy sziveseget valakinek es megkerdeztem valamit
2011. ápr. 30. 14:56
 43/55 anonim ***** válasza:
Azért téged hurrognak le kérdező mert te tetted fel a kérdést !
2011. ápr. 30. 15:10
 44/55 A kérdező kommentje:
hat de ne tegyek mert en nem tehetek semirol ugyhogy ne hurrogjanak le
2011. ápr. 30. 15:29
 45/55 anonim ***** válasza:
pedig sztem ok nélkül hurrognak le,mert te se kérdeztél semmi felháborítót.Úgy birom h ilyenkor mindenki hirtelen akkora állatvédő akar leni... -.-
2011. máj. 2. 18:26
 46/55 A kérdező kommentje:
kulonben cocker spanelre hasonlit mostmar nagyocska es csupa anya
2011. máj. 16. 19:53
 47/55 A kérdező kommentje:
tokre ojan mint egy fajtatiszta spaniel a fule is meg minden
2011. máj. 16. 19:54
 48/55 anonim ***** válasza:
látom amúgy hogy itt szeretnek lepontozni,mert 91% os voltam most meg csak 22%....
2011. máj. 17. 09:14
 49/55 anonim ***** válasza:
de már 34 % xD
2011. máj. 17. 20:37
 50/55 A kérdező kommentje:

nos ijenne cseperedett a kiskutya es eloben meg cockisabb es az allatorvos is azt mondta hogy fatatiszta mivel az apa is angol cocker spaniel es az anya is mutatok kepet

[link]

[link]

2011. jún. 4. 17:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!