Szerintetek fajtiszta ez a spaniel?
az unokatesome a kutyus es nem torzskonyvezett szerintetek fajtiszta?az apja ir vizi spaniel az anya pedig angol cocker spaniel azert meg fajtiszta?
elore is koszi
Miért élne rossz körülmények között?Azért mert nem bent van?Már elnézést,de nem mindenki örül annak ha egy csomó kutya bent van a házban.És szerintem egy kutyának az az igazán jó,ha kint lehet a levegőn,és nincs bezárva.A természet tanárom mondta hogy ez milyen rossz a kutyának ha egész nap a házban tartják.Akkor mi is a rossz körülmény? ......
Kedves kérdező!Nagyon aranyosak a kutyák,tisztára olyan mintha az enyémet látnám :)
a szabály így szól:
A gyűlöletkeltésért, mások sértegeséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!
Szerintem már nem is lennének ilyen sokan az oldalon.Nyugi,belém is kötöttek már,pedig semmi rosszat nem kérdeztem de már is undorító szaporító lettem....-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!