Szerintetek fajtiszta ez a spaniel?
Figyelt kérdés
az unokatesome a kutyus es nem torzskonyvezett szerintetek fajtiszta?az apja ir vizi spaniel az anya pedig angol cocker spaniel azert meg fajtiszta?
elore is koszi
2011. ápr. 20. 14:47
11/55 A kérdező kommentje:
ja es kulonben az anya fajtatiszta
2011. ápr. 20. 16:35
12/55 A kérdező kommentje:
torzskonyvezett
2011. ápr. 20. 16:35
13/55 xnorkax válasza:
Fajtiszta, mivel a szülei kutyák, de nem fajtatiszt, mivel más-más fajtájúak a szülei. Már most látszik, hogy egyáltalán nem lesz cocker spánieles. :DD
14/55 xnorkax válasza:
fajtatiszta*
Ja, és ha az anyja törzskönyves akkor gratulálok a felelős állattartáshoz. :) Mert az se jó egyáltalán, ha keverékek szaporodnak, de az meg főleg nem, ha valaki a TK-s kutyájára nem képes figyelni, hogy ilyen kölykök ne szülessenek.
15/55 anonim válasza:
Szerintem az apa,lehet egy elrontott szőrű ír vizi.A többi stimmel rajta.
16/55 anonim válasza:
Kizárásos alapon,az apára fog ütni a kicsi,mert az anyára nem az tuti.
17/55 anonim válasza:
Szerintem nem csak az a kan kutya ragadt össze vele, amiről ti tudtuk, végigmehet a szukán akár 3-4 kan is.
18/55 A kérdező kommentje:
de nem ment at rajta tobb mivel be voltak zarva es mas kutya nem tudott bemenni
2011. ápr. 21. 13:25
19/55 anonim válasza:
de miért nem fogod fel, hogy attól, hogy az anya fajtatiszta és akár az apa is lehet az, ha nem egy fajta a 2 szülő akkor a kölykük keverék lesz!?
Ez egy aranyos KEVERÉK kutya
20/55 A kérdező kommentje:
en felfogom ki mondta azt hogy nem fogom fel az a baj hogy azt irtam hogy az anya bisztos hogy fajtatiszta es hogy bisztos hogy ettol az apatol van nem ment at rajta tobb kan kutya na de hagyuk es kulonben en csak megkerdeztem amit nekem mondtak hogy kerdezek meg de mind1 enyi valsz pontosan eleg volt mert latom itt semit nem lehet kerdezni mert mindenki felhaborodik
2011. ápr. 21. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!