Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan szoktassam le róla a...

Lovelyne kérdése:

Hogyan szoktassam le róla a kiskutyát?

Figyelt kérdés
A kiskutyánk(3hónapos)este amikor lefeküdnénk őkelme már ugrik be közénk az ágyba.Természetesnek veszi azt, h ott alszik velünk.Engem nem is zavarna,de a páromat nagyon idegesíti.Általában mellettem alszik el,de van amikor gondol egyet és átmászik rajtunk a párom oldalára vagy ráfekszik, ami elég kényelmetlen tud lenni.Próbáltam már kizárni, de akkor úgy vinnyogott és kapart, h nem tudtunk elaludni és inkább visszaengedtük az ágyunkba.Az a baj,h mellettünk két öregasszony lakik és nem akarom, h fesztiválozzanak, h ugat a kutya.Nem tudom miért nem tud kint lenni a folyosón ott van neki kiságya játékai egyszerűen nem tudom odaszoktatni.
2011. ápr. 20. 08:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem tud kint lenni,mert beebgeded az ágyba és "megtanítottad" neki, hogyha sír,akkor újra beengeded.

Valószínűegy éjszakát kellett volna kibírni. Vagy egy kosarat lerakni neki a földre ésmegtiltani neki az ágyat.

Tehát ő a főnök és ti azt csináljátok amit ő akar.

lahet hogy kis kutya, de nem ártana egy kutyasuli, mert szerintem az alapokkal sem vagytok tisztában.

és lehet,hogy ő nem 80 kilósmint az enyémek,de attólmég szót kéne fogadnia

2011. ápr. 20. 08:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezt akkor rontottad el amikor először beengedted az ágyadba! Nem csodálom, h a párod nem örül túlzottan. Egy kutya nem az ágyba való, legyen az bármilyen kicsi. Kezd el kitenni, és ha sír akkor se vedd fel, hagy majd megszokja!
2011. ápr. 20. 09:07
 3/4 anonim ***** válasza:
kosd porazra az agyad melle kezdetbe majd kesobb tavolitsd igy talan nem fog nyavogni. a legjobb persze az lenne ha kizarnad es nem torodnel vele de ugy veszem eszre ez nem megy
2011. ápr. 20. 09:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Jó uton jársz, ha az a célod, hogy fél év múlva egy kezelhetetlen neveletlen kutyád legyen.

Ez a legelső lecke, amit el szoktak rontani a gazdik. Ne engedd be, és húzd a fejedre a párnát. Pár nap és nem fog sírni. A szomszédok is jobban elfogadnak három nap sírást, mintha a kutyád örökké vinnyogással oldaná meg a problémáit, mert azt tanulta tőled, hogy ha valami nem tetszik neki, csak sírjon.

2011. ápr. 20. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!