Telefant05 kérdése:
Szerintetek fajtatiszta ez a skótjuhász?
2011. ápr. 19. 19:56
1/29 anonim válasza:
Egyszerű van törzskönyve??
Ha nincs akkor nem biztos (sokan úgy mondják /és szerintem igazuk is van/ hogy xy jellegű keverék) xy= fajta
ha nincs tk-je akkor zsákba macska (:
2/29 anonim válasza:
Ahogy az előző mondta, ha van törzskönyve, akkor az.
Másképp nem tudodmegmondani, még ha úgy is néz ki.
egy kölyöknél pedig végképp nem tudod, hogy mi lesz belőle.
4/29 anonim válasza:
Most beleköthetnék, hogy túl lent van a füle...és egy kicsit nagy is...
5/29 anonim válasza:
elég csúnya skót kölyök...(nem kiskutyának csúnya de skótnak igen) nálam a legrosszabb az alomban szebb volt mint ez a kölyök...
6/29 anonim válasza:
Jajj nekem nagyon tetszik , engem nem érdekelne ,hogy van tkönyve vagy nincs, meg, hogy fajta tiszta -e vagy sem, egy édes cukipofa:))
8/29 A kérdező kommentje:
Sajnos törzskönyve nincs.Nem tudnék megfizetnni egy kenneles kutyát,egyenlőre suliba járok...
De ha tudtok ajánlani 30000 kürül kutyát azt megköszönöm :)
Jah és köszi a válaszokat!
2011. ápr. 19. 20:20
9/29 anonim válasza:
Akkor vagy gyűjtögess még vagy menhely :)
10/29 anonim válasza:
És ha beteg? ha helyből ráköltesz 80 ezret az orvosra?
Akkor már vehetnél tenyésztőtől kutyát. Garanciával.
vagy befogadhatnál egyet. ami lehet, hogy szintén beteg lesz, de legalább nem fizettél érte 30 ezret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!