Mit eszik egy 6 hetes kiskutya?
Figyelt kérdés
6 hetes a kutyus, lassan mehetek érte, nem tudom, hogy mit adhatnék neki, nézegettem a tápokat is, de szeretnék segítséget kérni. Egy pici kan tacskóról van szó.2011. ápr. 19. 13:16
21/24 anonim válasza:
miért nem érted meg, hogy a parvót (ami egy halálos betegség) te is beviheted, cipőtalpon, kézen, a kutyáid is bevihetik, hiába oltod abban pillanatban mikor elhozod...az első oltás nem véd csak a 2. és az is csak az oltás után 2-3 nappal. A férgességet pedig te is elkaphatod tőle amit emberből nem olyan egyszerűen lehet kiíratni mint kutyából.
22/24 A kérdező kommentje:
nem az, h nem értem. hanem szinte biztos, hogy a szaporító nem fogja beoltatni őket, ezért akarja rásózni mindenkire 6 hetes korában.
2011. ápr. 20. 13:30
23/24 A kérdező kommentje:
én nem szeretném elhozni 8 hetes kora előtt, de nem tudom, hogy mit tegyek, ő nem fogja sztem beoltatni őket, pénzt meg nem merek otthagyni egy idegen városban egy idegen embernél, ezért tanácstalan vagyok. törzskönyvezett szülők kutyusa, de neki nincs törzskönyve. ennyit tudok. és félek elhozni, mert se oltása, semmi, de ők tuti nem oltatják be. ez a gondom
2011. ápr. 20. 13:34
24/24 anonim válasza:
Akkor még hüly'bbet mondok.Keress lelkiismeretesebb szaporítót.Esetleg közelebb,és legalább 1 oltása legyen.Mert ha nincs,jó eséllyel azt az olcsó árat is kidobod az ablakon,mert ha egy 6 hetes kölyök parvós lesz,orvos legyen a talpán aki életbe tartja.Amúgy jó gazdijelöltnek tűnsz,miért nem hozol inkább egy kicsit menhelyről?Tudod milyen lehet rácsok mögött felnőni... [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!