Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit eszik egy 6 hetes kiskutya?

Mit eszik egy 6 hetes kiskutya?

Figyelt kérdés
6 hetes a kutyus, lassan mehetek érte, nem tudom, hogy mit adhatnék neki, nézegettem a tápokat is, de szeretnék segítséget kérni. Egy pici kan tacskóról van szó.
2011. ápr. 19. 13:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Látogasd meg őket. Nézd meg a körülményeket, a szülőket, a kölyköket. Válasz közülük. Ez a normális menete a kutyavásárlásnak.
2011. ápr. 19. 14:11
 12/24 anonim ***** válasza:

egy kiskutyának MINIMUM 8 hetes korági az anyja mellett a helye.. egyrészt a fertőzések miatt mert 6 hetesen kap oltást és utána ugye amíg a vakcina hatni kezd az alapból a 7. hét ugye, utána jön a következő oltás..mi pl 12 hetes kor előtt csak tényleg akkor adjuk oda a kicsiket ha pl külföldre megy a kiskutya és az utazást máshogy nem tudnánk megoldani...de én 3 oltás után adom oda...egyrészről akkor már nemvalószínű, hogy bármit is elkap, másik oldalon pedig megkíméli a gazdikat azoktól az idetörlő napoktól amikor nem lehet kiengedni a kölyköt de tönkrevágja a lakást...

másik oldalon pedig ez egy fontos szakasz amikor a kicsik sok mindent megtanulnak..kegyetlenség ebben az időszakban elhozni..

2011. ápr. 19. 14:44
 13/24 A kérdező kommentje:
én sztem nincsenek még oltva, ezek még 1 hónaposak. ha 7-8 hetesen kapják meg az első oltásokat az belefér? 3 kutyánk van, de már nem emlékszem rá, mikor kicsik voltak, akkor hogy volt:(
2011. ápr. 19. 14:57
 14/24 anonim ***** válasza:

6 hetes az első oltás, 8 hetes a második. Ez után szokták kivenni az alomból. 10 hetes a harmadik 12 hetes a negyedik.

14 hetes a veszettség elleni, ezt kell ismételni 6 hónap mulva.

2 hetes kortólkezdve 2 hetente féreghajtás 3 hónapos korig, utána negyedévente.

2011. ápr. 19. 15:00
 15/24 anonim ***** válasza:
2 oltás nélkül ne hozd el, mert főleg ha kutyáid vannak, azok kijárnak semmi pillanat alatt kap egy parvót.
2011. ápr. 19. 15:01
 16/24 anonim ***** válasza:
a parvó nagyon durva betegség amit te is cipőtalpon, kézen bevihetsz simán...nem lehet vele szórakozni. első oltás 6 hetesen utána 8 hetesen és utána elhozhatod...
2011. ápr. 19. 15:24
 17/24 anonim ***** válasza:
Fizetsz a kutyáért?Milyen fajta?Ha megoldható,és mindenképp elhozod,akkor inkább add oda az oltások,és a továbbtartás árát a "tenyésztőnek".De én ellenőrizném,hogy tényleg a te kutyád kapja.
2011. ápr. 19. 16:38
 18/24 anonim ***** válasza:
Bocsi,most látom,hogy tacsi...:D
2011. ápr. 19. 16:39
 19/24 anonim ***** válasza:

csatlakozom az előttöm szólókhoz, hogy 6 hetesen nem hozunk el kutyust. Ha semmiképp sem vagy haljandó fizetni, tutira szűrt, egészséges kölyökkutyáért és nem kell oltott, ivartalnaított menhelyi sem, és csak szaporítótól v hajlandó vásárolni, akkor is tartozol annyival a leendő kiskutyádnak h 8 hétig a mamája és a testvérei mellett hagyod, hogy megtanulja a társas viselkedések mikéntjét (neked is könynebb lenne vele), neki még az a biztonság. Azért mert mások már elhozták, neked nem kell felelőtlenül cselekedned.

Szerintem pénzt ne adj neki, az oltásokról pedig kérdd el a könyvét, féreghajtót ha nálatok lesz te is adj neki, mert én ilyennek nem hinnék h adott...figyeld majd a kicsi székletét is h nem gilisztás e pl.

kérdezd meg h ott mivel etették (gondolom friszkíz v pedigré v más szarral). ebből vagy kérj egy pár napra valót, v vegyél egy kis csomaggal 8ezekből van 3 kg-s kiszeréls) és keverd az általad vásárolt jó minőségű kölyök táppal. A joserát tudom javasolni, mert olcsó (mondjuk kölyöknek 15 kg 10ezer ft) és prémium táp.az én felnőtt tacsim 8 hónap alatt eszik meg 20 kilót. az leosztva nem is pénz, és jó táp. ha felnőtt lesz akkor annak az economy változata csak 8000 ft 20 kiló. ha ennél is jobbra telik akk olyat vegyél. de ez is teljesen jó.

gondolom azt tudod h tacsit minimálisan lépcsőztetünk meg ilyesmik. sztem ilyen kis kutya pár ehet konzervvel lágyított száraztápot.

sok sikert!

2011. ápr. 20. 11:06
 20/24 A kérdező kommentje:
kertes házban lakunk, csak a teraszon kell megtennie 2 lépcsőfokot. szerintem még semmilyen oltást nem kaptak a kutyusok, mivel 4 hetesek. de az sem gond, azonnal kijön a dokink
2011. ápr. 20. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!