Milyen tápot adjak a kutyámnak/macskámnak?
A Hill's meg RC esetében főleg a reklámra,a haszonra figyelnek a gyártók.
Kutyánál nálam a teljesen egyszerű Brit nevű táp jobban bevált,mint a szuperprémium tápok teljes palettájából bármelyik.Pedig mostanra végigpróbáltuk mindet,egyiktől sem voltunk elájulva.Volt a híres tápok közül pont a fenti kettő,ami a kutyámnál komoly eü.gondot okozott.Mindenki azt szajkózta,hogy a kutyám kényes sz@r,hogy semmi nem jó neki.Érdekes módon a középkategóriás,nem reklámozott táptól,ami elvileg gyengébb minőségű,mint a híres csodatápok,semmi baja.Csukafejessel veti magát a tányérra minden etetéskor az én kényes,válogatós kutyám.A széklet mennyisége is jelentősen csökkent.
én 2 különböző josera termékkel etetem a kutyáim. a tacskó josera economyt kap. 20 kiló 8000 valahányszáz ft és 8 hónapig eszi. az erdélyi kopóm csirkeallergiás ő a 15 kilós 8000 valahányszáz forintosat eszi. szeretik nagyon, szép a szőrük, egészésgesek. állatorvossal megnézettem h mit gondol róla, azt mondta h jó.
pl tapfutarnál lehet rendelni. bp-n 5000 ft felett ingyenes a kiszállyítás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!