Miket érdemes kérdezni? (Tenyésztő)
Jövőre szeretnék egy bull terrier kiskutyát. Már ki is néztem az egyik kennelt, és fel is vettem a kapcsolatot a tenyésztővel. Mivel ez az első kutyám, ami kennelből lesz, így egy kicsit gondban vagyok, hogy miket is érdemes ilyenkor kérdezni a tenyésztőtől.
Nagyon szeretném ha segítenétek, akinek esetleg van tapasztalata ezzel kapcsolatosan. Azt írja a honlapon, hogy a kutyái vese és szív szűrővizsgálata negatív, illetve az mit jelent, hogy a standardhoz közeli a kutyái?!
Szerintem kérdezz rá minél előbb az árára, mert ha kicsit többe kerül, mint gondoltad, akkor lesz időd félretenni a maradék pénzt.
Esetleg gondold át a felmerülő kérdéseket, és írd össze magadnak. Mire meglesz a kiskutya, lesz egy csomó kérdésed, amiket feltehetsz a tenyésztőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!