Mi a baja a kutyámnak?
Figyelt kérdés
Teljesen kedvetlen, állandóan csak fekszik, alig bír felkellni, enni csak úgy eszik ha meg ettetem és nagyon keveset, inni iszok, és véres pisilés után. Mi lehet a baja szerintetek? Amúgy egy 6 éves németjuhász kan. Köszi a válaszokat.2011. ápr. 16. 19:34
11/13 anonim válasza:
Jobban van már a kutyus? Elvitted orvoshoz?
12/13 A kérdező kommentje:
Nem vittem el orvoshoz, mert másnap reggelre picit jobban lett. És a testvérem is mondta hogy valószínű, azért van így mert előtte 3 nappal kapott oltást. De am már lassan gyógyulgat, látszik rajta, hogy kívánja az ételet, de viszont nem kéri :( Inni iszok, szóval nem hiszem, hogy kiszárad. Meg már ugat, meg mozog, néha csóválja a farkát :D Köszönöm szépen amúgy a kérdést :) De szted mit adhatnék neki enni, aminek nem tud ellenállni? (Párizsival és kutyakonzervvel próbálkoztam, elfogadta, de már nem, szted?)
2011. ápr. 18. 18:21
13/13 anonim válasza:
Csak annyit szeretnék mondani, a babezia egyik jellemzője, hogy hullámokban jelentkezik. Egy fázisban jobban lesz, aztán a következőben újra rosszabbul, de akkor már nagyon komoly lesz az állapota.
Nagyon remélem, szegény állat valóban nem babéziás, mert a várakozással elvesztitek a lehetőségét a gyógyulásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!