Kártékonyak a yorkshire terrierek? Több fajta is van a jorkiból? Hogy válasszam ki?
megint én vagyok.első válaszoló.
a választással annyit tudok tanácsolni,hogy menj el több helyre,nézz körül hogy tartják őket,és a szűleit.legalább az anyát,mert abból tudsz következtetni a kicsi felnőtt méretére,és színére.és nem szabad az olcsó kutyát megvenni,mert gyakran előfordul,hogy beteg,vagy hibás.és többet költhetsz majd az orvosra.ez egy jó könyv:kutyatár:Vatg Mónika,Yorkshire Terrier!
Az enyém nem "kártékony",míg kicsi volt sem rágcsált szét semmit,most meg csak azt,amit engedünk neki.Egy szóból is megérti,hogy nem szabad.Persze,azért ebben van munka bőven,mert tényleg makacs természet,de az a lényeg,hogy olyan időszakban vállald be,amikor rengeteget tudsz vele foglalkozni,mert kell neki a biztos pont és hogy egymásra hangolódjatok.Neken szerencsére sok időm volt vele törődni és fontos is volt,mert én vagyok neki az első,ha rájön az 5 perc,rám akkor is hallgat,míg másra nem.Mire mást is elfogad,az több időbe telik,de mindig te vagy az első.
Én úgy tudom,hogy nincs több fajtája,csak a tenyésztéseknek köszönhetően:extra mini,mini és normál.Nekem az állatorvosom nem ajánlotta az extra minit,mert hajlamosabbak a betegségekre.Úgyanígy van az "olcsó" kutyusokkal is.Ezt egyik ismerősömnél látom.
Remélem tudtam segíteni.
Egy boldog Yorki tulajdonos
igen,elvileg ez a 3méret van,de a standard szerint max.3.1kg lehet a súlya,de gondolom kedvencnek szeretnéd.láttam már 6kgos yorkit is,kicsit elhízlalták szegényt.
van még a biewer yorki,fehér színű.nagyon ritka,és nagyon drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!