Tényleg nem temethetem el a kertemben, az elpusztult kutyámat?
Szerintem ezt senki nem ellenőrzi.
Nem hallottam amúgy erről semmit.
Abban viszont van valami, hogy ültetnék a sír mellé mondjuk salátát...
És hogy szó ne érje a házam táját, eddig szerencsére "csak" egy kutyát kellett eltemetnünk, ő is a kert végében lelt nyugalomra.
Persze attól függetlenül én is egyet értek veled/veletek. Igen én ezt tanulom, kiássák, visszamenőleg is megtudják állapítani az állat súlyát, földtani vizsgálatot csinálnak, kárfelmérést környezetvédelmi szempontból stb. stb.
Az már másik kérés, hogy próbálná meg valaki kiásni a kis kutyuskám, vagy cicám tetemét, ott rúgnám fejbe, aztán büntessenek csak meg.....
Ez törvény, de a tanár is mondta, hogy nyilván ki az a szemétláda, aki bejelenti a szomszédját mondjuk, hogy eltemette a kutyáját...
Ez inkább azok miatt alakult ki, akiknek tanyájuk van, és ássák el a sorra elhullott sertéseket, marhákat stb. az már csúnya környezet károsítást tud csinálni
Én úgy tudom hogy elég mélyre kell ásni, szóval nem elég neki egy gödröt kikaparni... egyrészt a "salátás" sztori miatt, másrészt meg gondoljatok bele, ha pl a kögáz kimegy hogy lefektessen egy gázvezetéket....ássák a lyukat (pl a munkások lapáttal) aztán egy ilyenbe belebotlanak, mert ugye tudjátok van olyan baci és vírus ami a tetemben lehet...és most gondold el hogy te vagy az aki éppen ás és éppen belefut ilyenbe, a fene tudja mitől pusztul el az állat, te meg éppen a csontjai között matatsz...
Vagy ha később építkezel vagy építkeznek akkor ne az legyen hogy pont egy ilyenbe belefutnak...
Ezért szokták azt mondani, hogy elég mélyre kell leásni. Szerintem ha leásol 5 m mélyre (3x mélyebbre mint te vagy), és ha fel is nyomnak a szomszédok akkor a ÁNTSZesek is csak legyinteni fognak rá... azért 5m ők sem fognak leásni hogy bebizonyítsák hogy ott van a kutya elásva
Mondom én egyet értek veletek, csak leírtam. Ez kb akkora hülyeség, mint, hogy rendeletben van meghatározva, hogy amit a hal megeszik, az halnak van nyilvánítva... :D:D A vízibolha, a planktonok, és minden hasznos táplálékszervezet, amiket a halak felvesznek. Ez is mi?:D "Nem csak a hal hal"
Meg pl, ha kifogsz hálóval egy vízibolhát, akkor igazság szerint bűncselekményt követsz el, mert elveszed a haltól a hasznos táplálékszervezetet... Szóval hajjajj vannak itt cifra dolgok:D De nyilván még senkit sem büntettek meg egy bolha miatt.
Lehet, hogy valahol valami idióta leírta ezt a szabályt, de hogy nem ellenőrzik sehol, az is biztos... Milyen jól nézne ki egy kis razzia.. Felásnak minden kertet, stb.
Vannak ennél súlyosabb törvények is, amiknek a be nem tartásáért semmit sem kapsz. Ezért meg végképp nem fogsz.
Mellesleg én ásnám is a sírt annak, aki jönne hozzám kiásni a kutyámat...
A legutóbbi kutyánk olyan 60 kg lehetett, de az apám majdnem 4,5 méteres gödröt ásott neki, úgyhogy ebbe nem köthet bele senki.
"Milyen jól nézne ki egy kis razzia.. Felásnak minden kertet, stb. "
Hozzánk jöhetnének tavasszal na meg késő ősszel is XDDDDDDDDDDDD (legalább nem nekünk kellene felásni a kertet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!