Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan beszéljem rá a szüleime...

Hogyan beszéljem rá a szüleimet egy kutyára? :/

Figyelt kérdés
Szóval kutyust szeretnék... Arra semmi reményem hogy szobakutya legyen, bár azért próbálkozok. Anyumról nemrég derült ki hogy allergiás az állatok szőrére(vagy hogy mondjam...) apumnak meg az az elve hogy "aki szereti az állatokat az nem tartja őket" -.- Na most ezek után mivel könyöröghetnék ki egy kiskutyát? Segítsetek légyszi!
2011. ápr. 13. 19:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az a baj,hogy ezek a allergiamentes fajták szinte mind szobakutyák.A meztelenek,a yorki,bichonok,talán az uszkár közép,vagy óriás változata lehet jó.Mert őket kinn is tarthatod,így nem zavarja anyudat.De más fajtát hiába tartasz kinn,a szőrét beviszed magadon és kész a baj.Ha végül bele mennek,kizárólag hipoallergén fajtát válassz.
2011. ápr. 14. 08:26
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! A Misinára már én is gondoltam hogy kijárok, csak hát messze van :( És amúgy meg jelenleg is van egy nyulam (volt már egyszerre 3, 5 is) és velük eddig még nem volt probléma.

(És annak az embernek mondom: Ne értem mért kell veszekedni. Ha baj van a kérdéssel akkor nézzen másikat, nem kell feltétlenül gorombán viselkedni.)

2011. ápr. 14. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!