Miért nem tudnak pórázt tenni a kutyára?
Azért mert sok ember azt gondolja, hogy rá nem vonatkoznak a szabályok. Sajnos nem tudsz mit tenni.
Kényelmesebb nekik póráz nélkül levinni, mert nem rángatja a gazdit. Nem kell vele tempósan gyalogolni, hanem kitombolja magát egyedül.
Engem egyszer szó szerint levizelt egy boxer, mintha egy fatörzs lennék. Odajött, felemelte a lábát és rám eresztett vagy 1 dl pisit. A gazdi nyugodtan nézte és beszélgetett tovább. Én meg szólni sem tudtam a döbbenettől. Azt, aki így sétáltat, megbüntetném.
Az egyik az, hogy más kutyásoknak is gondot okozhatnak ezzel, de azért azt is meg kell említeni(ezt eddig egyik válaszoló se tette), hogy vannak emberek, akik félnek a kutyáktól, számukra pedig elég rossz élmény mikor egy nagy kutya száguld feléjük. Vagy akár az se kellemes ha elmegy mellettük a kutya, hiszen egy kutyáktól tartó ember biztos, hogy bizalmatlan a kutyával, és valljuk be, a kutyák nagy százaléka nincs rendesen megnevelve így veszélyt is jelenthetnek.
A másik, amit ti is mondtatok, hogy igen, maga a kutya is veszélyben van, ki szaladhat az útra, messze a gazdától azt eszik fel a földről amit akar... stb.
Az durva!
Szó szerint lehugyozott?
Én leköptem volna a gazdáját.
Félre ne értsétek, nem parkról beszélek, olyan helyeken én is elengedem, hanem a járdáról városban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!