Meg valaki a tapasztalatát kutyanevelés terén?
első tippem...maradjon az anyjával 8 hétig... ez a jó idegrendszer alapja, egy 8 hetes kor előtt elválasztott kutya nagyon sok neveléssel lesz olyan mint a társai... mondjuk én 12 hétre esküszöm de ezt nem is merem ajánlani...
alapirodalom:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Konkrétan mire gondolsz? :)
Arra mondjuk, hogy hogy tanítsd meg ülni, feküdni, vagy ilyenek, vagy olyanokra, hogy ne rágja a cipőt (ez csak példa)? Mert először szerintem ki kell majd ismerned a kutyát, és érzésből nevelni. Szerintem nem lesz gondod :)
ahogy megvannak az oltásai irány a kutyaovi.
elsőkutyád, sokat kell tanulnod és ott van kitől.
igen még kutyaovi aztán mehet a kutyasuli.
a fontos az az hogy TE legyél a főnök. még kicsi a kutya nem rontottál el szerintem szinte semmit se de ne hagyd hogy a kutya lúzerként nézzen rád, nézzen rád úgy hogy a FŐNÖK. Pl egyél előbb te, lássa, ha odajön nyugodtan kergesd el aztán ha befejezted adj neki, ez egy jó módszer hiszen megérti rögtön miről van szó. Mindenképp jól jön a kutyaiskola.
Husky első kutyának nem éppen szerencsés választás. Roppant öntörvényűek, makacsak, saját döntésekkel.
Éppen ezért nehezen is tanítható (pl. egy juhász kutyához képest, mindenképp).
A trükköket ugyan leírhatjuk, hogyan tanítanak általában kutyákat, de a legjobb szerintem is az lenne, ha oviba és később suliba járnál vele, mert sok gondod lesz vele első kutyásként.
Ebből ötletelhetsz:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!