Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kaleido Star kennel! Szerintet...

Kaleido Star kennel! Szerintetek megbízható?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintetek jó,vennétek innen kutyát? Fontolgatom, hogy a jövőben juhászkutya gazdi leszek, főleg a shetlandi juhászok tetszenek de az aussie is bejön. A honlap alapján megtetszett a kennel, vannak tapasztalataitok vele, vagy vélemény, stb?

2011. ápr. 11. 19:26
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Én vennék :o)
2011. ápr. 11. 19:27
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Én is vennék,bár a neve nem túl biztató,mert egy gagyi meséről van elnevezve. x) Megnéztem a kutyusokat és szépek,ápoltak. Jó kennel.
2011. ápr. 11. 19:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
héééé ez az én kennelem!!!!! :D csak nyár végén lesznek sheltie babáink de jövőre angol import spermából lesznek sheltiek:D ha érdekel írj nekem Privátba :D
2011. ápr. 11. 19:44
 4/7 anonim ***** válasza:
naaa a kedvenc rajzfilmem és ez volt a 6. amit az FCI engedélyezett....
2011. ápr. 11. 19:45
 5/7 anonim ***** válasza:
68%
egyébként ha kérdésed van kérlek inkább engem keress vagy látogatóba is lehet jönni. Semmi gondom ezzel az oldallal és szeretek is itt válaszolni a feltett kérdésekre de kicsit zavar, hogy én vagyok a téma...
2011. ápr. 11. 19:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Most nagyon off leszek :-) Megnéztem a kennelt és láttam, hogy írt ide a tenyésztő is, neki szeretnék "üzenni" :-)Gratulálok, nagyon szép és igényes a honlapod és a kutyáid is csodaszépek! Külön tetszik az, amit a kiskutyák részben írsz, bárcsak többen töltetnének ki kérdőívet a leendő gazdikkal!!!! Én terápiás kutyákkal foglalkozom, sokan fordulnak hozzánk tanácsért, illetve hogy honnan vegyenek kiskutyát. Azok alapján, amit olvastam rólad, biztos, hogy a te kenneledet is ajánlani fogom. Te valóban tenyésztő vagy, a szó legnemesebb értelmében! Munkádhoz további sok sikert kívánok :-)
2011. ápr. 12. 08:33
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

nagyon szépen köszi:) aranyos vagy. Sajna a kérdőív nem túl népszerű (eddig 2-en töltötték ki)

De mindegy úgy is 2-3 órás beszélgetést szoktam megejteni így akkor általában kiderülnek dolgok, nem is beszélve arról ha látogatóba megyek a kicsikhez. Sajnos így is vennem kellett már vissza kutyát :(

Nem is beszélve a szerződésről amiben szintén minden rögzítve van... de sajnos semmi se biztos...

2011. ápr. 12. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!