Megbízható Amerikai Staffordshire terrier kennel?
A legmegbízhatóbb helyről szeretnék kiskutyát vásárolni!
Köszönöm:)
Hát a legnevesebbek és a legnagyobb múlttal rendelkezőek a Hörcsögfalvi, Rockstone, Tiger Tattoo's.
De persze kisebb kennelek is vannak, ahol nagyon lelkiismeretesek a tenyésztők! Ha érdekel olyat is tudok párat ajánlani.
De szerintem minden kennel (főleg a nagyobbak) egy bizonyos típusú (kinézetű) kutyát preferál. Azt neked kell eldöntened, hogy melyik típus tetszik; milyet szeretnél. (pl. van, ahol magasabbak a kutyák, van ahol széles, zömök, vagy nagyfejű:) )
Az elsőnek teljesen igaza van! :D
Szinte minden kennelben más típusú kutyák vannak. Nekem 3 különböző kennelből vannak Amstaffjaim és egyikőjüknek sem egyforma a testfelépítése!:)
Köszönöm a válaszodat!:)
Nekem leginkább ez a típus tetszik:)
[link] erről a kennelről mi a véleményed?
A Tiger Tattoo's kennel kutyái is nagyon szépek:)
Mármint a kanra gondolsz?
A kennelt nem ismerem annyira, de nemrég volt elég jó párosításuk. Szép kölykök lettek.
Ha ez a kan nagyon tetszik, akkor érdeklődd meg, hogy fedez-e a közeljövőben? (a kölykök ugyebár nem ebben a kennelben fognak születni, hanem ahol a szuka van, szóval arról a kennelről kell majd inkább infokat szerezned)
De amik nagyon fontosak, hogy figyeld a szülők szűréseit (ezt pl a kannál nem látom feltüntetve); törzskönyveket, és mindenképp írjatok szerződést! Ha ezek megvannak, akkor már nagyon átvágni nem tudnak.
A Tiger Tattoo's kutyák tapasztalatom szerint nem ennyire zömökek, mint ez a kan.
Szép a testfelépítése! :D
Nem ide tartozik,de nekem a füle úgy nem tetszik eléggé elvan cseszve! :S
Második voltam!:)
Hörcsögfalvi kennelt és a Goodheartfighter kennelt tudom ajánlani!
Hörcsögfalvi kennel elnyerte az ezüstkoszorús mestertenyésztői címet! A lehető legmegbízhatóbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!