Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan sétáltassam? (Bővebben...

Hogyan sétáltassam? (Bővebben lenn)

Figyelt kérdés

Szóval egy 6 hónapos Golden kutyusom van nagyon okos(ha akar).

De nem tudom elérni, hogy sétáltatás közben mellettem sétáljon és ne tépje ki a karom.Mit tegyek?

2011. ápr. 10. 20:51
 1/6 anonim ***** válasza:
ha húz,visszahúzod és elindulsz a másik irányba.addig csinálod ezt amíg nem fog húzni.(nekem ez bejött)
2011. ápr. 10. 21:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Amint kezd húzni,hátraarc.Előbb utóbb rájön,ha húz nem arra mentek amerre szeretne.Ha jól viselkedik jutalom....Hamar megtanulja.
2011. ápr. 10. 21:01
 3/6 anonim ***** válasza:
én úgy tanítottam meg, amikor húzott, megálltam. odahívtam magam mellé, leültettem, és csak utána indultunk el újra. valamint, a "lassan"t is sűrűn hajtogattam. amikor sétálunk, nem kérem h mellettem jöjjön, de ha picit is húzna, annyit mondok h lassan, megrántom picit a pórázt, és visszavesz a tempóból:)
2011. ápr. 10. 21:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Kutyaiskola de előtte kutyaovit ajánlanám ott megtanulnak láb mellett menni stb...

Azóta mióta járunk kutyaiskolába (sajnos kicsit későn kezdtük de most már bepótoltunk mindent :))

Mindig láb mellett megy csak akkor szaglászhat ha engedem, nem előzhet meg mert ez is egy féle dominancia jele. Szépen jön utánam és néha szaglászhat de egyébként a fele háromnegyed időben póráz nélkül van.

2011. ápr. 10. 21:27
 5/6 anonim ***** válasza:

megneveled !

felelős állattartóként.megtanulod kezelni a kutyádat !!

kutyasuli ( ahol nem a kutyát, hanem a gazdákat tanítják meg a kutyájukkal szembeni helyes viselkedésre )

olvasol róla, pl: itt a neten, meg könyvek, és tv-műsorok .

de ne várj gyors eredményt :):)

tanulj,és alkalmazd a tanultakat :)

1 lecke :

mozgasd a kutyádat,neveld a kutyádat, és csak ezek után szeresd a kutyádat !

mert ha szereted ( amint hazaérsz rohansz hozzá, simi, meg dícséret,stb, akkor nem is várjál tőle mást,mint ,hogy teszi amit akar !!

hiszen ő a vezér!!

mert a vezér nem megy oda ,nem hízeleg, stb.

a vezér IRÁNYÍT !!

2011. ápr. 11. 12:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, remélem sikerrel járok...:)
2011. ápr. 11. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!