Miért nem szeret a saját kutyám?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 9. 22:32
2/11 anonim válasza:
ezt honnan veszed,h nem szeret?? :O
3/11 anonim válasza:
Kicsit kifejtenéd magad jobban??? :)
4/11 valakiakitnemismersz válasza:
Mert olyan buta vagy hogy ezeket kiírod.
5/11 anonim válasza:
Ha arra érted,hogy tojik rád, nem hallgat rád, esetleg a többi családtaghoz jobban ragaszkodik, többet bújik, annak az lehet az oka,hogy nem téged tekint falkavezérnek. Attól még szeret,de nem te vagy a főnök.
7/11 A kérdező kommentje:
Én nevelem,szüleim meg leszarják.Domináns kutya.Amikor a szüleim megsimogatják,akkor ezerrel csóválja a farkát,nekem nem és inkább menekül.Igaz én állandóan simogatóm a szüleim meg,csak ritkán.
2011. ápr. 9. 22:50
8/11 anonim válasza:
ha menekül tőled , valamit nagyon rosszul csinálsz...
9/11 A kérdező kommentje:
:(
2011. ápr. 9. 23:13
10/11 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy túl sokat szeretgetted és rád unt. A szüleid nem nagyon foglalkoznak vele, így mikor néha megsimogatják, észre veszik az sokkal nagyobb kincs a kutyának mint mikor te dögönyözöd, hiszen azt mindig megkapja hozzászokott. Kicsit hanyagold a szeretgetését, adj neki enni, vidd el sétálni, de ne szeretgesd egy ideig, aztán ha eltelt egy hosszabb időt, simogasd meg és figyelj, hogyan reagál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!