Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen Kutyát ajánlotok?

Milyen Kutyát ajánlotok?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy kiskutyát. De viszont mindenképpen nagytestűt, aki azért hallgatna is rám. Lenne időm vele foglalkozni, de viszont nem egész nap mert suliba járok :S

A Boxerre gondoltam, de félek hogy nem lenne elég időm rá és elszabadulna:S Köszi

2011. ápr. 9. 08:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Mint boxer tenyésztő, mondom nem szabadulna el:) Körülbelül mennyi időd lenne rá? Akármilyen kutyát választasz,csakis akkor, ha tényleg az időbeosztásodba belefér!

Össze kell szokjatok, és arra nem elég napi fél óra, vagy h nem unatkozik mert az udvarba rohangál,élő,érző lények,szükségük van a törődésre,neked meg az oktatására hogy kötelék alakuljon ki és ne nőljön a fejedre!

Ha mégis a boxer mellett döntesz,írj nyugodtan és szívesen válaszolok a kérdéseidre.

2011. ápr. 9. 08:24
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:) Irtam privátban:)
2011. ápr. 9. 08:35
 3/12 anonim ***** válasza:

Nekem spec. nem tetszik a boxer, nem szimpatikus, nemrég is megkergetett egy amikor bicikliztem, nem is ugatott, csak a lábamba akart harapni.

Vizsla, vagy ha nagy kutya kell, német juhász.

De ezek mindenképp kertes házba valók.

2011. ápr. 9. 08:45
 4/12 gfero ***** válasza:
ezt te tudod hogy melyik kutya tetszik neked és ne más válaszon helyetted mert akkor lehetséges hogy megbánod egy idő után.a boxer jó kutya de nekem pl.a németjuhász a kedvencem meg a komondor.
2011. ápr. 9. 08:58
 5/12 Neji válasza:
30%
Szerintem valami olyat vegyél,amit könnyű megsütni:) Finom kis sült kutya China style.
2011. ápr. 9. 09:04
 6/12 anonim ***** válasza:

A Boxer nem szabadul el!:)

Nekünk perpill Dobermann-unk van,nagyon tanulékony és okos.:)

2011. ápr. 9. 09:05
 7/12 A kérdező kommentje:
A Dobermann gazditól szeretném kérdezni, hogy könnyen tudjátok sétáltatni?
2011. ápr. 9. 09:20
 8/12 fruu.00266 válasza:
40%

Szerintem PittBullt vegyél.

Nagyon hűséges, és nagyon gyönyörű.

Nem agressziv csak a betolakodókkal, szoval a házat is örzi..

Nagyon ragaszkodó, védelmezi a szeretteit, és nagyon szerethető.

Nekem 2 Pittbullom van, imádom öket és ök is engem.

Nekem bevállt. ;DD 

2011. ápr. 9. 09:36
 9/12 Neji válasza:
Rántott pitbull hús hmmˇˇ:D
2011. ápr. 9. 09:43
 10/12 xnorkax ***** válasza:

Tulajdonképpen mennyi idős vagy?

Egyik kutya sem "szabadul el", ha rendes körülmények között, kerítéssel körbevéve tartod és sokat foglalkozol vele. :)

A boxer nagyszerű kutyafajta. Könnyebben kezelhetők közül én még ajánlanám neked a golden retrievert, a labrador retrievert, a berni pásztort, a skót juhászt és az ausztrál juhászt is.

2011. ápr. 9. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!