Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 13 éves kiskutyámat másodszor...

13 éves kiskutyámat másodszor kell műteni emlő mirigy daganattal, mert újból visszanőtt a tumor. Várható h. a második műtét után is vissza fog nőni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 08:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én is a műtétet mondanám, de mint mondták előttem is ebben a korban már veszélyes.

Az én kutyámat is kétszer műtötték ...kivették az egész emlő sort,de sajnos igy is maradtak szövödményei.Sajnos az emlődaganat nagy valószínűleg tüdő áttéteket képez.Szerintem az nem kell elmondani,hogy ez mivel jár.De addig ameddig nem látod szenvedni addig nyugodtan harcolhatsz érte én is ezt tettem

2011. ápr. 8. 14:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Saját közvetlen tapasztalatom nincsen, de azt tudom, h a bnőm pumija hasonló cipőben jár. 12 éves a kutya. Ők már nem műtik. 2 éve műtötték utoljára, visszanőtt. Most már felesleges. (így azt se tudják h jó vagy rosszindulatú-e - az első jó volt) De a kutya nagyon jól elvan még. Jó a kedve, játszik még ha olyanja van, eszik és kanapéra mászik aludni.

Azt nektek kell látni h a kutya hogy van. Azt meg az orvosnak kell tudni, h jó vagy rosszindulatú-e a betegség, ill. h vannak-e fájdalmai.

Én lehet h nem kockázatnék már, mert lehet h többet szenvedne a műtéttől és a gyógyulástól, mintha veletek van még 1-1,5 évet, és az utolsó pillanatban engeditek el, amikor már nem jó neki a "földi lét".

2011. ápr. 8. 15:32
 13/13 A kérdező kommentje:
köszi szépen, én is így érzem, és tetszik h. te is harcoltál érte. Szerintem is mindent meg kell tenni, és csak ahogy írod,a legvégsőbb esetben elaltatni.
2011. ápr. 8. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!