Nehezen kezelhető a Boxer?
A boxert megfelelő nevelés és kielégített mozgásigény mellett kennyérre lehet kenni:) 2-ik boxerom van soha többé nem kell másmilyen kutya. végtelenül kedves aranyos játékos.
imádja a gyerekeket, tudja hogy hogyan viszonyuljon az emberekhez pl: egy kisgyerekkel nem ugy kezd el játszani mint egy felnőttel ( vigyáz mindenkire) TÖKÉLETES családi kutya. viszont ha lusta vagy,otthonülő és nemtörődöm megkeseríti az életedet abban biztos lehetsz!!!
Üdv!
Biztos úgy érzed, hogy képes vagy kielégíteni egy hiperaktivitásra hajlamos fajta mozgásigényét?
Ha igen, akkor nem lesz gond, ha nem akkor bele se vágj!
Ha le van mozgatva, akkor semmi probléma nincs vele, de ha nem tudja leadni fölös energiáját, akkor jönnek a nemkívánatos viselkedési formák és kellemetlenségek.
Sok sikert.
most én ezeket a válaszokat ugy értelmezem, hogy semmi mást nem csinálhatok majd csak a kutyával lehetek, de mivel nekem suliba is kell járni így már nem tudom:(
De azért köszi a válaszokat
Szerintem egyelőre ezzel a hozzáállással semilyen kutyát ne válassz.
A boxer sem nehezebben kezelhetőbb, mint bármi más nagytestű fajta. De ha neked előre kifogásod van a sétáltatás meg a mozgatás ellen, akkor várj még pár évet a kutyatartással.
Megerősítem az előző kommentet: nem kell egész nap veled lenni. A kutya nem tud egész nap játszani, egyszer ő is elfárad. Majd megszokja hogy reggelente van a szabadprogramja, alszik, pihen, majd ha te hazaérsz, onnantól kezdve meg játszotok, tanítgatod.
Amúgy nekem még nincs boxerem, ősszel kapok majd egyet. Mindent elolvastam róla.
Csak két gondom van vele:
- sajnod beteges, de a bulldog típusú kutyák közt ő a legegészségesebb
- nem tudom, mennyire nyálas, gondolom nem mindegyik egyformán, de ha majd összenyálazza a lakást, annak nem fogok örülni (amúgy nappal a kertben lesz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!